26 / 04 / 2024

Saffet Emre Tonguç kimdir

Saffet Emre Tonguç kimdir

Sosyetik hanımları sık sık gezilere çıkaran tarihçi ve profesyonel rehber Saffet Emre Tonguç, Rumelihisarı'ndaki dubleks evinin kapılarını Hello dergisine açtı.

Saffet Emre Tonguç'un hem ofisi hem misafir evi aynı yerde!

Rehber, seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç, evinin üst katında bulunan 'misafir evi'ni Hello Dergisi'ne açtı.

Saffet Emre Tonguç, Rumelihisarı'ndaki evinin kapılarını açtı!

Sosyetik hanımları sık sık gezilere çıkaran tarihçi ve profesyonel rehber Saffet Emre Tonguç, Rumelihisarı'ndaki dubleks evinin kapılarını Hello dergisine açtı.

Boğaz Hakkında Her Şey kitabında İstanbul yalıları anlatıldı!

Hürriyet Gazetesi'nden Ceren Arseven'in haberine göre; Hangi yalıda ne yaşandı, hangisinin mimarisi en özgün, talihsiz günlerle anılan hangisi? ‘Boğaz Hakkında Her Şey’ kitabının yazarı Saffet Emre Tonguç anlatıyor...

Kağıthane Yunus Emre Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Hürriyet Mahallesi'nde hizmete açılacak olan Yunus Emre Kültür Merkezi'nin temel atma törenine Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile çok sayıda vatandaş katıldı...

Emre Madran kimdir?

ODTÜ Mimarlık Fakültesi emekli öğretim üyesi Doç. Dr. Emre Madran, 26 Eylül 2013, Perşembe günü yaşamını yitirdi. Emre Madran kimdir? İşte Mimar Emre Madran'ın biyografisi...

Yunus Emre Camii Parkı hizmete açıldı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa Mahallesi’nde 5 bin 256 metrekarelik alanda kurulan Yunus Emre Camii Parkı’nı hizmete açtı. Parkta, yürüme yollan, dinlenme alanları, yıldız şeklinde kuru havuz, şadırvan, ahşap pergolalar, bankları bulunuyor...

Emre Torun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi; Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Yunus Emre Torun kimdir? Emre Torun hangi üniversiteden mezun oldu?

Space Gayrimenkul özel tekne gezisi düzenliyor!

Space Gayrimenkul, değerli tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç ’un rehberliğinde, Boğaz ’daki ihtişamlı yalıların geçmişten bugüne hikayelerinin anlatılacağı özel bir tekne gezisi düzenliyor.

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Budapeşte Yunus Emre Enstitüsü yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik:''Yunus Emre Enstitüsü'nün burada faaliyete başlamasıyla birlikte kültürel faaliyetteki diplomasimiz ete kemiğe bürünmüş olacak. Somut bir mekana kavuşacak. Buna fevkalade önem veriyoruz. Tarihi bir dönüm noktası olarak

İnşaat mühendisi Emre Türk karton kahve bardaklarına çizim yapıyor!

İnşaat mühendisi Emre Türk, geri dönüştürülebilir karton kahve bardaklarına birbirinden renkli çizimler yapıyor. 25 yasındaki Türk, hobi olarak basladıgı karton boyamayı hem kendini yansıtmak için hem de geri dönüsüm için yapıyor.

Emre Katırcı kimdir?

Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Emre Katırcı kimdir? Emre Katırcı nasıl bir eğitim gördü? Emre Katırcı inşaat sektörüne nasıl girdi? İşte Emre Katırcı'nın biyografisi...

Emre Çamlıbel kimdir?

1992 yılında STFA’da inşaat mühendisi olarak iş hayatına atılan bugün Soyak Holding'in CEO'su olan Emre Çamlıbel kimdir? Emre Çamlıbel, Soyak Holding bünyesine ne zaman katıldı?

Saffet Emre Tonguç kimdir Haberi

Saffet Emre Tonguç kimdir

Sosyetik hanımları sık sık gezilere çıkaran tarihçi ve profesyonel rehber Saffet Emre Tonguç, Rumelihisarı'ndaki dubleks evinin kapılarını Hello dergisine açtı.Bugüne dek gezdiği ülkelerden aldığı aksesuarla renklendirdiği evinde genel olarak minimalist ve sade çizgileri tercih etmiş.



80 Metrekarelik alt katta salon, açık mutfak, misafir odası, banyo ve oturma odası yer alıyor. Işıklandırmalar ise duvarlardaki eserler düşünülerek özel olarak hazırlanmış. Saffet Emre Tonguç evine "Farklı kültürlerin harmanı olduğu için evime bir dünya yapbozu" diyor.



İşte Saffet Emre Tonguç'un evinden fotoğraflar