28 / 03 / 2024

safranbolu emekli toki kurası

safranbolu emekli toki kurası

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, Karabük Belen Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren bin 144 konutun kura çekimine katılmak isteyenlerin başvuru yapmaları gerektiğini söyledi. 

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille'de yer alan 200 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Safranbolu Kirkille TOKİ'de yer alan 146 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje için başvurular 29 Aralık 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları 11 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 146 adet konut için başvurular 11 Eylül'de başlıyor. Kirkille TOKİ'den 96 ay, 108 ay ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Safranbolu Kirkille TOKİ sözleşme dönemi!

Safranbolu Kirkille TOKİ'de yer alan 369 adet konut için sözleşme dönemi başlıyor.

Safranbolu Kirkille TOKİ son sözleşme tarihi!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille projesindeki konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Safranbolu'da TOKİ kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen Safranbolu projesinde kura çekimi gerçekleştirildi.

safranbolu emekli toki kurası Haberi

safranbolu emekli toki kurası

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki, gazetecilere yaptığı açıklamada, emeklilere yönelik kuralı satışa sunulan 2+1 alt gelir grubu 375 konutun bin lira peşinatla, 3+1 orta gelir grubu 125 konutun 2 bin lira peşinatla 11 Şubat-22 Mart tarihleri arasında Halk Bankasının yetkili şubelerine başvuru yapılarak, kuraya katılmaya hak kazanılacağını dile getirdi. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tiryaki, şunları söyledi;

"5 Nisan'da kura çekişi yapılacaktır. TOKİ fiyatları dairelerin büyüklüğü ve konumuna göre değişiyor. TÜED Safranbolu Şubesi olarak dileriz ki bütün emeklilerimiz bir ev sahibi olsun, kira dertleri son bulsun. Emeklilerimizin çıkarlarını korumak ve onların daha huzurlu ve mutlu yaşamaları için elimizden geleni yaparak sayın emeklilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz."