26 / 04 / 2024

Safranbolu Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman

Safranbolu Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Projede 11 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Safranbolu Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman?

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karabük'te 36 iş yerini satışa çıkardı!

TOKİ, Karabük'te bulunan 36 adet iş yeri açık artırma usulüyle satıyor. Vadeli, açık artırma ile satışa sunulacak iş yerleri için yüzde 25 peşinata 120 ay vade fırsatı sunulacak.

TOKİ Karabük 36 iş yeri ihalesi 14 Ekim'de!

TOKİ Karabük Merkez Belen mahallesinde yer alan 33 iş yerini ve Eflani Çelebiler mahallesinde yer alan 3 iş yerini 14 Ekim 2020'de açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

TOKİ Karabük’te 437 emekliyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Karabük Belen Mahallesi'nde inşa edilen 703 konut için kuralar çekildi. Karabük’te 437 emekli ev sahibi oldu.

TOKİ Karabük Belen ilçesi 2'nci başvuru 14-31 Ekim’de!

Karabük  Belen Mahallesi’nde yapılacak olan TOKİ konutlarının 2’nci başvurularının 14 - 31 Ekim tarihleri arasında yapılabileceğini duyuruldu…

Karabük'te arazi kavgası:2 ölü!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 2 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. 

TOKİ Karabük Yenice 2019 projesinde kuralar çekildi!

TOKİ, Karabük'ün Yenice ilçesinde inşa edilen sosyal konutların hak sahipleri, kurayla belirlendi. Daire almaya hak kazanan vatandaşlar sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı....

TOKİ'den Karaman ve Karabük'e yatay mimarili yeni konutlar!

TOKİ tarafından 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Karaman ve Karabük’te inşa edilecek konutların ihalesi yapıldı...

TOKİ Karabük Eflani 96 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük İli, Eflani İlçesi, Çelebiler Mahallesi 96 Adet Konut ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ Karabük Eflani 96 konut ihalesi 27 Haziran'da!

TOKİ Karabük İli, Eflani İlçesi, Çelebiler Mahallesi 96 Adet Konut ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran'da yapılacak...

TOKİ 50 bin konut Karabük kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Karabük kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Karabük Yenice 50 bin konut kura çekilişi tarihi!

TOKİ Karabük Yenice 50 bin konut kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 217 adet konut bulunuyor.

Safranbolu Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman Haberi

Safranbolu Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman

TOKİ Karabük Safranbolu Evleri için yüzde 12 peşinde kalan bedel 180 ay, yüzde 20 peşinde ise kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor. 


Emeklilere özel olarak 426 konutun kurayla satışa çıkarılacağı TOKİ Karabük Safranbolu'da dairelerin tamamı 75 metrekarelik 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 

Safranbolu Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman?

Fiyatların 98 bin 700 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Karabük Safranbolu Konutları kura çekimi 12 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek. 


TOKİ Karabük Safranbolu'da peşinat olarak minimum 11 bin 344 TL isteniyor. Projede 329 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için