18 / 04 / 2024

safranbolu Şefik Dizdar Hizmet Binası açılış

safranbolu Şefik Dizdar Hizmet Binası açılış

Safranbolu'da Kültür ve Turizm Vakfı tarafından restore edilen tarihi bina açıldı. Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı tarafından "Şefik Yılmaz Dizdar" hizmet binası olarak kullanılacak binanın açılışına Karabük Valisi Orhan Alimoğlu da katıldı

Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde inşa edilecek kültür merkezinin temeli atıldı. İş adamı Şefik Yılmaz Dizdar tarafından yaptırılan Leyla Dizdar Kültür Merkezi 10 bin metrekare alanda hayata geçirilecek.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu henüz açıklanmadı. Bugün saat 13.00'de kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Safranbolu TOKİ Karabük kura çekiliş sonuçları!

Safranbolu TOKİ Karabük kura çekiliş sonuçları henüz yayınlanmadı. Peşinat olarak minimum 11 bin 244 TL talep edilen projede 426 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuldu.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura sonuçları!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün kura yöntemiyle satış sunulan projede yüzde 12 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekiliş listesi!

TOKİ Karabük Safranbolu'de aylık taksitler 320 TL'den başlıyor. Projede 2+1 konutlar kura yöntemiyle satışa sunuluyor. İşte TOKİ Karabük Safranbolu kura çekiliş listesi...

2016 TOKİ Karabük Safranbolu kura çekiliş detayları!

Emekliler için satışa çıkarılan TOKİ Karabük Safranbolu'da 426 adet konut için hak sahipleri belli olacak. İşte 2016 TOKİ Karabük Safranbolu kura çekiliş detayları...

Karabük Safranbolu TOKİ emekli kuraları nerede?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları için aylık taksitler 320 TL'den başlıyor. Projede 180 ay veya 240 ay vade avantajı sağlanıyor. Peki Karabük Safranbolu TOKİ emekli kuraları nerede?

Safranbolu TOKİ Karabük Evleri kura çekimi!

Safranbolu TOKİ Karabük Evleri kura çekimi bugün saat 13.00'de yapılacak. Emekliler için satışa çıkarılan projede 11 bin 244 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Karabük Safranbolu emekli kura çekilişi bugün saat 13.00'de gerçekleşecek. Ödeme planı kapsamında 240 aya kadar vade uygulanan projede fiyatlar 98 bin 700 TL'den başlıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi nerede?

Emekli kategorisinde kurayla satışa çıkarılan TOKİ Karabük Safranbolu Projesi'nde 11 bin 244 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi nerede?

Safranbolu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi!

Safranbolu TOKİ Emekli Konutları kura çekimi yarın gerçekleşecek. Ödeme koşulları kapsamında 240 aya kadar vade fırsatı sunan projede 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ emekli kuraları 2016!

Safranbolu TOKİ Karabük Evleri fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Projede toplam 426 adet konut kurayla satışa çıkarılıyor. İşte Karabük Safranbolu TOKİ emekli kuraları 2016 detayları...

TOKİ Karabük Safranbolu Evleri kura çekilişi yarın!

TOKİ Karabük Safranbolu Evleri kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Ödeme planı kapsamında 240 aya kadar vade imkanı sunan projede 320 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

safranbolu Şefik Dizdar Hizmet Binası açılış Haberi

safranbolu Şefik Dizdar Hizmet Binası açılış


Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Kültür ve Turizm Vakfı tarafından restore edilen tarihi bina açıldı.

Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı tarafından "Şefik Yılmaz Dizdar" hizmet binası olarak kullanılacak binanın açılışına Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulancak, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Safranbolulu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar ile davetliler katıldı.

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, vakfın Safranbolu’ya birçok hizmeti olduğunu söyleyerek, “Uzun yıllar önce yapılmış olan ve bakımsızlıktan tarihten silinmek üzere olan bir yapıyı vakfımız aslına uygun olarak restore ettirdi. Yapılan yenilemenin ardından Safranbolu’da bir tarih daha ayağa kaldırılmış oldu. Bu binanın yapılmasında emeği geçe herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar ise kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, “ Vakfın kendisine ait bir mekanı yoktu....