20 / 04 / 2024

Saga Havayolları

Saga Havayolları

Geçtiğimiz yıl sonuna doğru işletme ruhsatı iptal edilen Saga Havayolları’ na ait Airbus A310 - 304 model bir uçak icradan satışa konuldu. Alacaklı bankanın satışa çıkardığı uçak için 8 milyon lira bedel belirlendi....

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Artan yakıt fiyatları yüzünden Nijerya Havayolları yurt içi uçuşları durdurdu

Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini Nijerya'da faaliyet gösteren Nijerya Hava Yolları artan yakıt fiyatları gerekçesiyle bugünden itibaren tüm yurt içi uçuşları durdurdu.

Sinpaş GYO'nun Sancaktül projesi Servet GYO'ya satıldı!

Sinpaş GYO'nun arsa sahipleri Sancak Havayolları A.Ş. ve Sancak Tül Sanayi A.Ş. ile imzaladığı inşaat sözleşmesinin 170 milyon TL bedelle Servet GYO'ya satılmasına karar verildi.

İstanbul Havalimanı Japon ve Suudi havayolu şirketlerinin radarında!

7 Nisan'da tam kapasiteye geçmeyi planlayan İstanbul Havalimanı, yeni havayollarının da radarına girdi. Japon All Nippon Airways (ANA) yeni meydana uçma hazırlıklarında önemli bir aşamaya geldi. 

İnşaata parametrik sigorta geliyor!

Doğan Sigorta Brokerlik CEO’su Selcen Gür, inşaat, havayolları, nakliye, nakliyat, tarım, organizasyon firmaları, festivaller, soğuk içecek, dondurma, klima üreticileri gibi iklime bağlı kayıplar için yeni parametrik sigorta ürettiklerini açıkladı...

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Affan Yatırım Holding tarafından kuruldu. 

Suudiler’in gözü Yeni Havalimanı’nda!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın hizmete gireceği günü sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen Suudi Arabistan Havayolları Türkiye Genel Müdürü Yarub Almadany; yolcu sayılarını yüzde 25 artırmayı hedeflediklerini belirtti. Almadany, “Yehi Havalimanı ciddi bir hub olacak” dedi.

Türk Havayolları ve Emlak Konut basın lansmanı 29 Mayıs'ta!

Türk Havayolları (THY) ve Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO yeni bir projeye imza atıyor.

Katar Havayolları Türk personele daire tahsis edecek!

Katar Havayolları artan uçuş ekibi ihtiyacını karşılamak adına pilot ve kabin görevlileri alacak. İstanbul'da 29 Nisan'da yapılacak işe alım etkinliğinde yaklaşık 7 bin 500 lira’dan maaş başlangıcı ile kabin görevlisi olmak isteyen Türk arayacak.

Havaiş Kıbrıs Kooperatifi'nden THY çalışanlarına özel proje!

S.S. Havaiş Kıbrıs Caddesi Konut Yapı Kooperatifi Arnavutköy Kıbrıs Caddesi'nde Türk Havayolları çalışanlarına özel konut projesi inşa edecek. Talebin toplandığı projede bir hissenin giriş ücreti 35 bin TL olarak planlandı.

Saga Havayolları Haberi

Saga Havayolları

Saga Havayolları’ na ait Airbus A310 - 304 model bir uçak icradan satışa konuldu. Alacaklı bankanın satışa çıkardığı uçak için 8 milyon lira bedel belirlendi. Şirket sahipleri ise belirlenen fiyatın düşük olduğu gerekçesi ile satışa itiraz etti.


İşadamı Abdulkadir Kolot’ın 12 yıl kadar önce kurduğu, 10 uçaklık filoya kadar ulaşan şirket özellikle yurtdışı operasyonlardan beklediği performansı yakalayamayınca sıkıntıya girmişti.


Mali zorluk yaşayan şirketin faaliyetleri önemli ölçüde azalırken, şirket bünyesindeki varlıkların da icradan satışı gündeme geldi. Alacaklı bankalardan biri şirkete ait uçaklardan birini icradan satışı çıkardı.


8 MİLYON TL'YE

Satışa çıkarılan uçak Airbus A310-304 model. Uçak için belirlenen muhammen bedel 8 milyon 8 bin TL. İcraburada.com. sitesinde yer alan şartnameye göre icradan satış ihalesi 20 Şubat’ta yapılacak. Bakırköy 18. İcra Müdürlüğü’nün yapacağı satış ihalesinin ikincisi...