24 / 04 / 2024

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu

Bakan Müezzinoğlu: "Bu yıl içinde 12 bin yatak kapasiteli 58 hastanenin ihalesini yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içinde, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş düzeyde 55 bin yatak kapasiteli gıcır gıcır modern hastaneleri milletimizin hizmetine sunacağız" dedi.

2 yılda 2 bin halk sağlığı merkezi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Halk Sağlığı Merkezlerinin (HASAM) bu anlamda danışma merkezleri olacağını, bu yıl Türkiye genelinde 1.000, gelecek yıl da 1.000 adet HASAM yapacaklarını belirtti.

30 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihale süreçleri tamamlandı!

Kamu-özel işbirliğiyle 30 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihale süreçlerinin tamamlandığını Müezzinoğlu, sadece kamu kaynakları kullanılarak da 40 bin yatak kapasiteli hastanelerin inşaat ve ihale süreçlerinin devam ettiğini söyledi.

2018'de 130 bin hastane yatak kapasitesine ulaşılacak!

Vatan ve Milliyet gazetelerini ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2018 yılı içerisinde 130 bin hastane yatak kapasitesine ulaşılacağını söyledi ve “Türkiye dönüşümü yakaladı” diye ekledi.

Aile hekimliği mekanları butik hastanelere dönüşecek!

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı eylem planınında yer alan sağlık düzenlemelerinin 3 ay içerisinde, ‘sağlık paketi’ olarak Meclis’e gönderileceğini açıkladı.

VİKO by Panasonic'e Çevreci Tesis ödülü!

VİKO by Panasonic, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevreci Tesis Ödülü’ne layık bulunarak sektöründe yine bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye’nin çevre dostu kuruluşları arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Türkiye, ulaşımda dünya yarışına girebilme başarısını elde etti!

Bakan Mehmet Müezzinoğlu "Yol medeniyettir" ifadesiyle dağı taşı delerek, deniz altından tüneller yaparak, bu ülkenin ulaşımda, dünyayla yarışına güçlü mührü vurabilme başarısını elde ettiğini belirtti.

Bursa Yıldırım'da Temenyeri Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı!

Yıldırım Belediyesi’nin yatırımları ile ilçe yeni bir çehreye bürünüyor. Son bir haftada iki mahalle konağını hizmete açan Yıldırım Belediyesi tarafından tamamlanan Temenyeri Kapalı Pazar yeri ile bölgenin önemli bir eksikliği daha giderildi.

Bursa Acemler'e 750 yataklı sağlık üssü geliyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işadamı Celal Sönmez arasında imzalanan protokolle kent merkezindeki hasta yatağı ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak.

Bilkent Entegre Sağlık Kampusu 1 yıl sonra hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampusu şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Türkiye genelinde 34 şehir hastanesi 2018'de hizmete sunulacak!

Sağlık alanında yapılan reformlar kapsamında hayata geçirilen şehir hastaneleri ve yapımı devam eden diğer hastaneler ile üç yıl içerisinde 100 bin yatak kapasiteli hastane, vatandaşların hizmetine sunulacak.

Türkiye 2018'e kadar 34 şehir hastanesine kavuşacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 'Türkiye genelinde toplam 43 bin yatak kapasiteli 34 şehir hastanesi 2018 yılının sonuna kadar tamamlanacak' dedi.

TOKİ'nin Bursa İnegöl'deki bin 930 konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul, ortaokul ve lise binalarını hizmete açtı.

32 şehir hastanesinin projesi hazır!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 32 şehir hastanesinin projesinin hazır olduğunu belirterek, ihalesini yaptıkları 17 projenin yatırım tutarının 9-10 milyar doları bulduğunu söyledi.

Şehir hastanelerinin önünde engel kalmadı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "15 şehir hastanesiyle ilgili şu anda Bakanlık olarak yasal anlamda, hukuksal ve idari anlamda bir sorun kalmadı" dedi. İşte Bakan'ın açıklamaları...

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Dev sürekli işçi alımları başlıyor! Mülakat yok, KPSS şartı yok!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılında KPSS puan şartı olmadan sürekli işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. Geniş çaplı alımların olması bekleniyor. İşte detaylar...

2023 Yılı Sağlık Bakanlığı hastanelerine işçi ve memur alımları ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son açıklamasına göre, 2023 yılında Türkiye genelindeki farklı illerdeki hastanelere yeni işçi ve memur atamaları gerçekleştirilecek. İlgili adayların, gerekli şartları inceleyip uygun olması durumunda başvuru yapmaları beklenmekte. İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Deprem bölgesi için Genel Sağlık Sigortası düzenlemesi: Süresi resmen uzatıldı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesinde yer alan şehirlerde Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Sağlık Bakanı'ndan son dakika uyarısı! Hastanelerin yüzde 25'i kapanabilir!

Almanya Sağlık Bakanı Karl Lauterbach'dan son dakika uyarısı geldi. Hastanelerin yüzde 25'i kapanabilir... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

2023 Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi tarihi belli oldu! Bakan Koca tek tek açıkladı!

Yüz binlerce adayın Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak için beklediği kura çekilişinde geri sayım başladı. Tarih kesinleşirken, ayrıntılar da merak konusu oldu. İşte detaylar...

Sağlık Personeli alımlarında kura çekilecek! Kura çekim Nisan 25 ve 26'sında yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı'nın 42 bin 500 yeni personel alımı süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? İşte son gelişmeler...

Sağlık Bakanlığı tarafından 42 bin 500 personel alımı yapılacağı açıklandı. Açıklamanın ardından pek çok kişi başvuru tarihlerini sorgulamaya başladı. Bakan Fahrettin Koca tarafından duyurulan personel alımıyla ilgili başvuru tarihleri ve başvuru koşulları merak ediliyor.

Lise, önlisans, lisans mezunları havalara uçacak! Sağlık Bakanlığı 31.600 personel alacak!

Sağlık Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı için hummalı bir şekilde çalışıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde bu konuya dair açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Haberi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yıl sonuna kadar 12 bin yatak kapasiteli 58 hastanenin yapımı için ihaleye çıkılacağını belirterek, "Önümüzdeki 3 yıl içinde, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş düzeyde 55 bin yatak kapasiteli gıcır gıcır modern hastaneleri milletimizin hizmetine sunacağız." dedi.


Çanakkale'de bir restoranda sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Müezzinoğlu, Türkiye genelinde 273 hastane ile 40 bini aşkın yatak kapasitesine sahip hastane inşaatlarının sürdüğünü söyledi.


İnşasına devam edilen bu sağlık tesislerinden bir bölümünün bu sene, kalanının ise gelecek yıl tamamlanarak hizmete alınacağını bildiren Müezzinoğlu, "Bu yıl hizmete girecek hastaneler arasında 400 yataklı Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi de var. Bu hastanemiz inşallah eylül ya da ekim ayında bitecek. Çanakkaleliler için hayırlı ve uğurlu olsun." diye konuştu.


Müezzinoğlu, Lapseki Devlet Hastanesi inşaatının da bir yıl içinde...