19 / 04 / 2024

Sağlık sektörü turizmi konuştu

Sağlık sektörü turizmi konuştu

Liv Hospital Ankara 'da düzenlenen "Sağlık Turizminde Stratejik Pazarlama Planlaması, Markalaşma ve Bilişim Uygulamaları" isimli panelde Sağlık Turizmi A 'dan Z 'ye masaya yatırıldı.

Merkez Bankası'nın faiz artırımları bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı!

Merkez Bankası'nın son üç aydaki faiz artırımları ticari kredi faizlerinin yükselmesini sağladı. Kredilerin yükselmesi ise bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı. 

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 573,4 milyar lira oldu!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 5 milyar 77 milyon TL arttı ve 7 trilyon 573 milyar 417 milyon TL'ye çıktı.

Bankalar çalışanlarına ne kadar zam yaptı? İşte bankacılık sektöründe zam oranları

Özel sektör zamları merakla beklenirken bazı bankaların zam oranları belli oldu. İşte bankacılık sektöründe yapılan zam oranları

Bankacılık sektörünün mevduatı 86 milyar 620 milyon 986 bin TL arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan haftalık para ve banka istatistiklerine göre, bankacılık sektörünün mevduatı 9 trilyon 89,6 milyar lira oldu...

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 494,7 milyar liraya çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 79 milyar 156 milyon lira artış göstererek, 7 trilyon 494 milyar 701 milyon TL'ye yükseldi.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 415,5 milyar TL oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 71 milyar 923 milyon TL arttı ve 7 trilyon 415 milyar 545 milyon TL'ye yükseldi.

Bankacılık sektörünün mevduatı 8 trilyon 896,7 milyar lira oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 9 Aralık 2022 tarihi ile biten haftada 43,5 milyar lira artarak 8 trilyon 896,7 milyar TL'ye çıktı.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 343,6 milyar TL oldu!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 62 milyar 479 milyon TL arttı ve 7 trilyon 343 milyar 622 milyon TL'ye çıktı...

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 281,1 milyar TL oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 58 milyar 919 milyon TL arttı ve 7 trilyon 281 milyar 144 milyon TL'ye yükseldi.

Bankacılık sektöründe mevduat düştü!

Bankacılık sektöründe toplam mevduat 25 Kasım'da sona eren haftada 106 milyar lira azalarak 8,8 trilyon lira oldu.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 222 milyar 225 milyon lira oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 55 milyar 397 milyon TL artış gösterdi ve 7 trilyon 222 milyar 225 milyon TL'ye yükseldi.

Bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü yüzde 46 artarak 13,5 trilyon TL oldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi verilere göre, Türk bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü ekim ayı itibarıyla 2021 yılı sonuna kıyasla yüzde 46 arttı ve 13,5 trilyon TL'ye ulaştı.

Sağlık sektörü turizmi konuştu Haberi

Sağlık sektörü turizmi konuştu

Panele kamu kurum temsilcilerinin yanı sıra özel hastane yöneticileri de katıldı. Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, sağlık turizminin Türkiye'de çok ciddi bir gelişme gösterdiğini belirterek, "Antalya, Adana ve Bursa'da sağlık turizmi demekleri göreve başlamışken yeni yatırımların girmesiyle "Ankara Sağlık Turizmi Demeği'nin" kurulması gerçekten çok önemli bir gelişme. Ankara fiyatlar ve bilimsel çıktılar açısından çok önemli, ayrıca alt yapıda çok iyi. Çevre ülkelerin hizmet ve teknolojik yetersizliği nedeniyle hastaların tarihi ve kültürel değerleri öne çıkartarak sağlık turizmini Ankara'ya yönlendirmek gerekiyor" dedi. 


Liv Hospital Ankara'nın Türkiye'de sağlık turizminin önde gelen hastane zincirlerinden birisi olmaya aday olduğuna dikkati çeken İstiroti, 112 ülkeden hasta kabul ettiklerini ve bu konuda büyük bir bir oyuncu olduklarım söyledi. 


"Deniz yok; o halde sağlık" 


Liv Hospital Ankara'nın ev sahipliği...