20 / 04 / 2024

Sağlıkkent Evleri teslim

Sağlıkkent Evleri teslim

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi; ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Projede 2+1 daireler 79 ve 98 metrekare, 3+1 daireler ise 118 metrekare arasında alanlara sahip..

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Sağlıkkent kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıkkent projesinin kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi!

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi 27 Ekim'de!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutlar için kura tarihi belli oldu. Sağlık çalışanları için hayata geçirilen projenin kurası 27 Ekim'de gerçekleşecek. 

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartepe Sağlıkkent Konutları kura tarihi!

Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021  ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli Sağlıkkent Konutları için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlıkkent Konutları için düğmeye bastı.

Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Perataş İnşaat tarafından hayata geçirilen Pera Gümüşlük Evleri Bodrum Gümüşlük'te inşa ediliyor. Peki Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Eyüp 5. Levent Evleri teslim tarihi!

Peşin alımlara yüzde 12 indirim sağlanan Eyüp 5. Levent projesinde daire fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. İşte Eyüp 5. Levent Evleri teslim tarihi...

Sağlıkkent Evleri teslim Haberi

Sağlıkkent Evleri teslim

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi; ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. "Çocuk Odası Bizden" kampanyası ile 2+1 fiyatına 3+1 konut satışı gerçekleştiren İttifak İnşaat'ta satışı devam eden son 110 daire için 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla uygun koşullarda ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

2+1 daireler 190 bin T ilden başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler ise 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Beylikdüzu nde hayata geçirilen Sağlıkkent'te konut sahiplerine tapu hemen teslim ediliyor. 577 daireden oluşan Sağlıkkent'te, tüm sosyal donatılara yer verildi. 


Yeni...