18 / 04 / 2024

sahabiye kentsel dönüşüm

sahabiye kentsel dönüşüm

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in ifadesiyle 4 milyar TL’yi bulan dönüşümle Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi hız kesmeden sürüyor. 

Kayseri Sahabiye'de uzlaşma görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etabın uzlaşma görüşmeleri sürüyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap görüşmeleri başlıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, birinci uygulama etabı inşaatı hızla devam eden Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etap uzlaşma görüşmelerinin 28 Mayıs’tan itibaren başlayacağını açıkladı. 

Sahabiye düşük katlarla gün yüzüne çıkacak!

Şehir Tiyatrosu binası ile çevresindeki tarihi binaların korunması gerektiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,“Sahabiye projesinde, merkeze yakın bölgede yüksek kat yerine alçak kat tercih ediyoruz. Bu sayede merkezdeki tarih gün yüzüne çıkacak” dedi.

Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde ilk etap için yıkım kararı!

Büyükşehir Belediyesi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabı içerisinde bulunan tüm binalar için yıkım kararı verildiğini açıkladı.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi'ne yoğun talep!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Kasım Pazartesi günü açılan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Uzlaşma Ofisi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Sahabiye Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

AK Parti Kadın Kolları üyeleri Büyükşehir Belediyesi binasına gelerek Sahabiye Projesi için oy kullandı. Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve kadın kolları üyelerine Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan üç projeyle ilgili bilgi verildi.

Mustafa Çelik Kayseri'de devam eden projelerini anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Çelik Kocasinan, Melikgazi, Talaş, Hacılar ve İncesu muhtarlarıyla bir araya geldi. Çelik, Kayseri'de devam eden proje ve çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi önümüzdeki 50 yıla damga vuracak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesinde, iki firma tarafından hazırlanan mimari projeler ve tasarımlar değerlendirildi. Sunumlarda,yapılaşma, iş ve konut alanları gibi detaylar üzerinde duruldu.

Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde tasarımlar masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi adım adım ilerliyor. Hız kesmeden devam eden çalışmalar kapsamında bugün de iki firma tarafından hazırlanan mimari projeler ve tasarımlar masaya yatırıldı.

Sahabiye'deki kentsel dönüşüm bu yıl başlayacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapılan çalışmalar ve gelinen nokta değerlendirme toplantısıyla masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik: Sahabiye projesi bu yıl içinde başlayacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapılan çalışmalar ve gelinen nokta değerlendirme toplantısıyla masaya yatırıldı.

Sahabiye Dönüşüm Projesi bölge değerini 3 misli arttıracak!

Büyükşehir Belediyesi Türkiye'de ses getirecek Sahabiye Dönüşüm Projesi için çalışmalarını sürdürüyor. Dört etap halinde yapılacak projenin birinci etabında ver alan konut ve işyeri sahipleriyle bir toplantı yapıldı.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'ndeki konut sahipleriyle toplantı yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türkiye'de ses getirecek Sahabiye Dönüşüm Projesi için çalışmalarını sürdürüyor. Dört etap halinde yapılacak projenin birinci etabında yer alan konut ve iş yeri sahipleriyle bir toplantı yapıldı.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşümde ikinci etap yıkımları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri Sahabiye'de kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Kayseri Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için yıkım çalışmaları başladı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı dahilinde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları, uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale 17 Mart'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı için ihale tarihi 17 Mart olarak belirlendi. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi için yeni ihale 10 Aralık'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kayseri’nin en prestijli projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı bloklarından D blokun yapım ihalesi 10 Aralık Perşembe günü saat 11:00’de yapılacak. 

Kayseri Kocasinan’daki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi için yeni ihale!

Kayseri'de Sahabiye kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2. uygulama etabı bloklarından A4 blokun yapım ihalesi gerçekleştirildi. 

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabının temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabının temel atma çalışmasına katılarak, yeşili ve çevreyi önemseyen bir anlayışla 350 bin metrekarelik inşaat alanında azaltmaya gittiklerini söyledi.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. Etabı sonbaharda tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde incelemeler yaparak, 622 daire, 55 dükkan ve 850 araçlık otoparkın sonbaharda tamamlanacağını, ikinci etabın da temele hazır hale getirildiğini söyled..

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 7 Nisan'da!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki A4 ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

sahabiye kentsel dönüşüm Haberi

sahabiye kentsel dönüşüm

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin birinci etabında inşaat çalışmaları hızla devam ederken ikinci uygulama etabında da uzlaşma görüşmeleri yüzde 92 oranında tamamlandı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin şehrimize yeni bir vizyon katacağını belirtti. Sahabiye’nin Kayseri ve bölgemize yakışan bir proje olması ve belediyecilik tarihinin en büyük projesinin planlanandan daha önce hayata geçirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, projenin birinci etabında binaların hızla yükseldiğini kaydetti. Birinci uygulama etabının Kayseri’nin en büyük konut şantiyesi olduğunu dile getiren Başkan Çelik, “Birinci etapta zemin altındaki iki kat otopark üzerine yapılan 5 bloğun da sorunsuz bir şekilde hak sahiplerine teslim edilmesi için inşaatlar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,...