25 / 04 / 2024

Şahan Gökbakar bursa

Şahan Gökbakar bursa

Şahan Gökbakar, fenomen karakteri  Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler inşa ettirdi. 

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

Uzmanından 7.3 büyüklüğünde deprem uyarısı: 'Fayların üzerinde yerleşimler var, eyvah dememek için harekete geçilmeli!'

Son günlerde Bursa ve Gemlik'te peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan 7.3'lük deprem uyarısı geldi. İşte o açıklama...

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

İstanbul'da 'her an deprem olma ihtimali' açıklandı! Deprem uzmanı resmen oran verdi: Neredeyse yazı tura atacaksın!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 5.1'lik depremin ardından, Prof. Dr. Naci Görür'e göre, İstanbul'da her an deprem olma riskini açıkladı. Resmen oran veren Görür, "Neredeyse yazı tura atacaksın" dedi. 

Deprem, Bursa'nın kapısına dayandı! Hemen kentsel dönüşümün tamamlanması lazım!

Son günlerde Bursa’ya yakın kentler ve bölgelerden deprem haberleri gelirken Bursa halkı korku içinde bekliyor. Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Bursa Temsilcisi Serkan Işık Bursa'da kentsel dönüşümün hemen tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.

SON DAKİKA! Marmara’da deprem! O il sallandı!

Kandilli Rasathanesi’nden edinilen bilgilere göre, Bursa’da deprem meydana geldi. 3.2 şiddetinde olan deprem saat 06.50’de yaşandı.

KPSS’den 60 ve üzeri alanlar dikkat! Kamu kurumuna sözleşmeli 100 personel alınacak! Başvurular başladı!

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan bilgiye göre, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli 100 personel alımı için ilan yayımladı. İşte detaylar...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nda hedef 2023!

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa'da inşa edilen Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın yapımının 2023'te tamamlanması hedefleniyor. 

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Bursa'da 20 bin bina riskli!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "Bursa'da 30-40 hatta 60 yıl öncesinden yapılan binalar var. Yapılan hesaplamalara göre Bursa'da yaklaşık 20 bin binanın tehlike altında olduğu kayıtlara geçti" dedi. Övünç, yarım milyon insanın risk altında olduğunu belirtti.

Şahan Gökbakar bursa Haberi

Şahan Gökbakar bursa

Şahan Gökbakar, gişeye damgasını vurduğu ‘Recep İvedik’ serisinin altıncı filmi için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Ünlü komedyen, fenomen karakter Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı projesinin çekimlerini, Bursa Karacabey’deki Longoz Ormanları’nda yapılıyor. 

Milliyet Gazetesi'nden Emrah Akçaay'ın haberine göre Afrika ortamı yaratmak isteyen Gökbakar’ın, alana bungalov evler yaptırdığı görüldü. Yaklaşık 100 bin TL harcadığı iddia edilen komedyen, halkın fotoğraf çekmemesi içinse önlemler aldırdı. Gökbakar’ın çevreyi çok beğendiği için Karacabey’den arsa baktığı da söyleniyor.