29 / 03 / 2024

Şahan Gökbakar urla taş ev

Şahan Gökbakar urla taş ev

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Tan Urla konut fiyatları güncellendi! Tan Urla konutları ne kadar?  

İzmir Urla'da inşa edilen ve Tanyer Yapı imzası taşıyan Tan Urla konutlarının fiyatı güncellendi. Peki, Tan Urla konutları ne kadar, kaç TL? İşte Mayıs ayı güncel fiyat listesi...

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Privatus Urla Villaları eşsiz tabiatı ile bir doğa harikası olan İzmir’in göz bebeği Urla İlçesin'de satışları devam ediyor. Ketenci İnşaat tarafından hayata geçirilen Privatus Urla Villaları Mart 2025'te teslim edilmesi öngörülüyor.

Tan Urla'da konut fiyatları güncellendi! Konut tiplerine ne kadar zam geldi?  

Tanyer Yapı imzasıyla İzmir Urla'da hayata geçirilen Tan Urla'nın yeni fiyatları belli oldu. İşte Tan Urla'nın güncel fiyat listesi 2023....

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

Belediyeden güzel haber! İzmir'de 9 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Urla Belediye Başkanlığı tarafından; İzmir ili, Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, Güvendik Mahallesi, Özbek Mahallesi, Yaka Mahallesi ve Hacıisa Mahallesinde yer alan 9 farklı gayrimenkul ayrı ayrı kiraya verilecek.

Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatı! 

Tanyer Yapı Reklam Müdürü Gül Tanyer Tozburun, Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatının sunulduğunu açıkladı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Bodrum, Urla ve Çaycuma’daki o taşınmazlar satıldı!

Bugünkü 31741 Sayılı Resmi Gazete'de yer alan karara göre Bodrum, Urla ve Çaycuma'da toplam 106 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz 543 milyon TL'ye satıldı.

Urla Özbek, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve deprem sebebiyle artan doğa içinde müstakil yaşam arzusu Urla Özbek'e talepleri de katladı...

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Şahan Gökbakar urla taş ev Haberi

Şahan Gökbakar urla taş ev

Ünlü basketbolcular Hüseyin Beşok ve Efe Aydan'dan tenör Hakan Aysev'e, Coşkun Sabah'tan Sibel Can'a kadar hayatlarını İstanbul'da sürdüren yıldızların yeni gözdesi İzmir Urla oldu. Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre; Urla'ya taşınan ünlüler kervanına 'Recep İvedik' tiplemesi ile tanınan komedyen Şahan Gökbakar da katılım gösterdi. Gökbakar'ın, Urla Güvendik Bölgesi'nde içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liraya satın aldığı açıklandı.

FİYATI DAHA DÜŞÜK

Yatırım uzmanları, İzmir-İstanbul otoyolunun tamamlanmasıyla ünlülerin ve iş insanlarının İzmir'e ilgisinin yükseldiğini kaydetti. Uzmanlar ayrıca, Şahan Gökbahar'ın içinde bir taş ev bulunan Güvendik Mevkii'nde satın aldığı evin kendisine yüksek fiyatla satıldığını iddia etti. Eve, 2 milyon 500 bin lira ödendiğini, ancak Urla'daki rayiç bedeller değerlendirildiğinde arsanın fiyatının normalde daha düşük olduğunu açıkladılar.

'PORTFÖYLERİ GÖNDERDİK'

İnvest Yatırım...