23 / 04 / 2024

Sahil Bulvarı ecrimisil

Sahil Bulvarı ecrimisil

Milli Emlak, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki işletmelerden 150-220 bin TL arası geriye dönük ecrimisil talebinde bulundu. Milli Emlak, otopark işletmecisi İZELMAN’dan da ecrimisil parası istedi

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında “yeni şehircilik” anlayışı ile inşa edilen Büyükyalı, şehrin yeni buluşma noktası olan Büyükyalı Bulvar'ı ilk kez 101 İstanbul Lezzeti Festivali'nde İstanbullular ile buluşturdu. 

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Konak Tramvayı'nda son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nın yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye bu kapsamda hat imalatlarının tamamlandığı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı yeni bir çehreye kavuşturuyor.

İzmir Konak'ta inşa edilen alt geçit deniz suyuyla doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'ta Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki trafiği rahatlatmak için yaptığı alt geçidin deniz suyuyla dolması imalat hatasından kaynaklandığı bildirildi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde karayolu alt geçit çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu’da sahil yolundaki binaların cephesi tek renge boyanıyor!

Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki Altınordu ilçesinin Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların cephelerinin farklı renklerde olması sebebiyle ortaya çıkan görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla geçen yıl başlatılan çalışmalar aralıksız sürüyor.

Ordu Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan ve çevre yolu ile Karadeniz sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı, hem trafiği rahatlattı hem de modern görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda 3 milyon lira harcandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Doğan: "İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarımızın cebinden çıkan 3 milyon lirayı, bu kentin, kamunun kaynaklarını sokağa atmıştır. Dolayısıyla bir kamu zararı söz konusudur" dedi.

Karşıyaka Tramvayı'nın inşaatı tehlike saçıyor!

Konak Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ve Karşıyaka'da tramvay inşaatları sürerken, inşaatın Karşıyaka'daki Alaybey bölümü tehlike saçmaya başladı. Bölge halkı önlem alınmamasına tepki gösterdi.

İzmir, Türkiye'nin en pahalı yeşil alanlarından birine sahip olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mithatpaşa Mahallesi'nde, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın 800 metrelik bölümünün altgeçit olarak yapılması, üzerinin de yayalaştırılarak yeni bir kent meydanı oluşturulması için yapılan projenin maliyetinin çok yüksek olduğu bildirildi.

İzmir’e 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşa edilecek!

İzmir'de, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde oluşturulacak yeni meydana "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı" adı verilmesi kararlaştırıldı.

Sahil Bulvarı ecrimisil Haberi

Sahil Bulvarı ecrimisil


Milli Emlak Müdürlüğü, dolgu alanı olan Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın kendisine ait olduğu gerekçesiyle buradaki işletmelere yönelik işlem başlattı. Müdürlük, bulvarda bulunan kafe ve işletmelere 150 bin TL ile 220 bin TL arasında geriye dönük 5 yıllık ecrimisil bedeli ödemesi için tebligat gönderdi. Milli Emlak'ın bu tebligatı bulvardaki otoparkları yıllardır işleten Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İZELMAN'da da şok etkisi yarattı. 


Miktarı belli değil

Kurum, İZELMAN'dan da binlerce araçlık bu otoparklar için 5 yıllık ecrimisil bedelini istedi. İZELMAN'dan istenen paranın miktarı açıklanmazken, bu paranın milyonlarca lira olduğu öne sürüldü.

Yeni Asır'a bilgi veren İzmir Defterdar Yardımcısı Ali Aykut, "Otoparklar ve kafelerin bulunduğu yerler dolgu alanı, belediyenin tasarrufunda olan bir alan değil, o yüzden burası Milli Emlak'a ait. Geriye dönük ecrimisil parası hem İZELMAN'dan, hem...