26 / 04 / 2024

Sahill Mesa ev fiyatları

Sahill Mesa ev fiyatları

Kartal Sahill Mesa iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Sahill Mesa Kartal satış fiyatları 1 milyon 530 bin TL'den başlıyor...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

İstanbul'da 1 milyon TL'nin altında ev bulmak zor olacak!

Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Boysanoğlu, "İstanbul'da 1 milyonun altında ev bulmak zor" dedi.

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

Mesa’dan yüzde 0.64 faiz oranlarıyla ev almak kolaylaştı!

50 yıllık tecrübeye sahip Mesa’nın projeleri arasında yer alan kamu banklarının konut kredisi faizlerini düşürmesiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Mesa Mesken'den 4 yeni proje! 3'ü İstanbul'da!

Kurulduğu tarihten bu yana onlarca aileyi ev sahibi yapan Mesa Mesken 4 yeni projeye hazırlanıyor. Şirketin ayrıca 9 projesinde de satış süreci devam ediyor...

Maltepe Mesa Cadde satılık ev fiyatları!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile inşa edilen Mesa Cadde projesi 253 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri mevcut..

Kozyatağı'nın merkezinde, değeri isminde Mesa Koz!

Toplam 280 daireden meydana gelen Koz Mesa  projesinde ev fiyatları 826 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Anadolu yakası Kozyatağı'nda inşa ediliyor..

Koz Mesa ev fiyatları 2018!

Koz Mesa ev fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda inşa edilen projede fiyatlar peşin ödemelerde fiyatlar 667 bin TL'ye düşüyor...

Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları!

Mesa Çubuklu 28 projesi Beykoz'da Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları ne kadar?

Sahill Mesa ev fiyatları Haberi

Sahill Mesa ev fiyatları


Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından inşa ediliyor olan Sahill Mesa projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Sahill Mesa Kartal projesi 17 adet konuttan meydana geliyor.


Kartal Sahill Mesa iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Sahill Mesa Kartal projesinde yalnızca 4 oda 1 salon konut tipi tasarlandı. Sahill Mesa Evleri Kartal'da 16 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.


Kartal Sahill Mesa iletişim için 0216 451 93 70 - 71 - 72 telefon numarasından Kartal Sahill Mesa satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Sahill Mesa Kartal fiyatları 1 milyon 530 bin TL'den başlıyor. 


Konutların 200 metrekare olarak tasarlandığı Kartal Sahill Mesa Evleri teslimleri 12 ay sonra gerçekleştiriliyor. Sahill Mesa ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor. Sahill Mesa ev fiyatları 2...