20 / 04 / 2024

Şahinbey kentsel dönüşüm 2018

Şahinbey kentsel dönüşüm 2018

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında 7 bin 594 yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi ve kentsel dönüşüm rekoru kırdı. 

Şahinbey'de kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Şahinbey'in dönüşüm projelerine tam not!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekillerine Şahinbey İlçesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeyecek!

Yaptığı projeler ile Türkiye’de örnek gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeyeceğini söyledi.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

Şahinbey Belediyesi ilçedeki 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ederken Şahinbey'i de çarpık yapılaşmadan yaşanılabilir modern kent görünümüne kavuşturuyor. 

Şahinbey Belediyesi'nde kentsel dönüşüm rekoru!

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında 7 bin 594 yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi ve kentsel dönüşüm rekoru kırdı. 

Şahinbey'de kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Şahinbey'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski garajlardaki evler yıkıldı ve İnönü Caddesi’ne alternatif yol çalışmaları tüm hızıyla başladı.

Gaziantep'te 2 ilçede kentsel dönüşüm ilan edildi!

Gaziantep'in Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Şahinbey'in dönüşümü Türkiye'ye örnek!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye’ye örnek gösterilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları, şehrin görüntüsünü güzelleştirmekle kalmıyor, insanların yaşamlarına da dokunuyor.

Şahinbey kentsel dönüşümde son durum!

Gaziantep'te; Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediyeleri, Kentsel Dönüşüm çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında 529 bina kamulaştırıldı, 370'i yıkıldı, kamulaştırmaya 92 milyon 667 bin lira harcandı.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm yıkımları hızlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi.

Gaziantep Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi!

Şahinbey Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kamulaştırma ve yıkım çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Gaziantep Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep merkez Şahinbey İlçesi Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi.

Şahinbey kentsel dönüşüm 2018 Haberi

Şahinbey kentsel dönüşüm 2018

Şahinbey İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin kentsel dönüşümde rekor kırdığını açıkladı ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tahmazoğlu, "Bugün Gaziantep'in önemli binalarından Müftülüğün eski binasının yıkımını gerçekleştiriyoruz. Burası önemli bir kavşak ve merkez olacak. Daha önce genişletilen Özdemir caddesini 6 şerit yapmıştık. Şimdi de hoşgör meydanından Özdemirbey caddesine yeni bir bulvar açıyoruz. Yaklaşık 40 metre genişliğinde İnönü caddesinin iki kat genişliğinde bulvar olacak. Bu bulvar üzerinde bulunan binaların yüzde 71'inin kamulaştırılması ve yıkımını gerçekleştirdik. Bu binanın yıkımıyla önemli bir aşamayı aşmış olacağız. Bu projeler Gaziantep'in trafiğine rahat bir nefes aldıracak" dedi.

Kentsel dönüşümde rekor
Şahinbey Belediyesinin kentsel dönüşümde rekor kırdığını akataran Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey de kentsel dönüşüm son hızla devam ediyor. Bugüne...