19 / 04 / 2024

şahinbey mavikent konutları

şahinbey mavikent konutları

Şahinbey Belediyesi’nin dar gelirli ailelere yönelik yaptığı ve daha önce 3 etapta 2.340 aileyi ev sahibi yaptığı Mavikent Konutlarının 4’üncü etabı hızla yükseliyor.

Şahinbey Mavikent 4. etabın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 4. Etap 1.203 konutun temeli Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla atıldı. Şahinbey Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Şahinbey Mavikent 4. etabın temeli yarın atılıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabın yapımına başlanılıyor...

Şahinbey Mavikent'te bin konutun daha kurası çekilecek!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve daha önce 2.340 dar gelirli ailenin kira öder gibi 10 yıl taksitle ev aldığı Mavikent Konutları'nın 4'üncü etap kura çekimi Şahinbey Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Şahinbey Mavikent Konutları 4. etap kura sonuçları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep Mavikent Konutları 4.Etap'ta toplam 1.000 adet konut yer alıyor. Peki başvuru dönemi sona eren konutların çekilişi ne zaman yapılacak?

Şahinbey Mavikent Konutları'na 30 bin 724 başvuru!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara ucuz konut verebilmek için yaptırılan Mavikent Konutları 4’üncü etabın kayıtları sona erdi. Mavikent Konutları 4’üncü etaba, 30 bin 724 kişi başvurdu...

Gaziantep Mavikent'e 1000 yeni konut daha geliyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi’nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı. Törene katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Mavikent Konutları için yeni konut müjdesi verdi..

Mehmet Tahmazoğlu: 20 bin konut yapmayı planlıyoruz!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, insanımızın hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak için 5 yıllık görev süremizde çok önemli çalışmalar yaptık. 20 bin konut yapmayı planlıyoruz dedi...

Şahinbey Mavikent Konutları kura çekilişi için hak kazananlar!

Şahinbey Belediyesi öncülüğünde Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı'nda hayata geçirilen Mavikent Konutları kura çekilişine katılmaya hak kazananların listesi açıklandı.

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep'te inşaattan düşen 20 yaşındaki işçi öldü!

Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde çalıştığı inşaatın 10'nci katından henüz belirlenemeyen nedenle düşen 20 yaşındaki Nafi Dişli hayatını kaybetti...

Şahinbey Mavikent Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen Mavikent Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura heyecanı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. etapta hak sahipleri dairelerine kavuşuyor. Daire belirleme kurası bugün Şahinbey Spor Salonu’nda yapılıyor...

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Şahinbey Mavikent 5. Etap projesinin temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. Etap konutlarının temeli Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla atıldı.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı konutlar mecliste konu oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan konutların tanıtımı amacıyla TRT'de yayınlanan reklamlara ve yapılan bir imar planı değişikliği mecliste konu oldu...

Şahinbey Mavikent 5. Etap kuraları çekildi!

Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için inşa ettiği Mavikent 5. Etap Konutları'nın kura çekilişi dün gerçekleşti.

Şahinbey Mavikent 5. Etap 1000 konut kura çekilişi sonuçları!

1000 konutlu olarak planlanan Şahinbey Mavikent 5. Etap Evleri için kura bugün çekiliyor. Şahinbey Mavikent 5. Etap 1000 konut kura çekilişi sonuçları açıklandıktan sonra burada yer alacak...

Şahinbey Mavikent 1000 konut kura sonuçları listesi!

Şahinbey Mavikent 1000 konut kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı.Şahinbey Mavikent 1000 konut kura sonuçları listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

şahinbey mavikent konutları Haberi

şahinbey mavikent konutları


Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabı da yükselmeye başladı. Geçtiğimiz Ağustos ayında belirlenen 1.000 ailenin oturacağı Mavikent 4’üncü etapta çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. 30 bin kişinin başvurduğu ve yapılan kurayla 1.000 kişinin belirlendiği konutların devamının yapılması için de çalışmalar başladı.

“4’üncü Etap Yapılıyor 5’inci Etap İçin Çalışmalar Başladı”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bütün vatandaşlar ev sahibi oluncaya kadar konut üretimine devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu:

“Daha önce Mavikent Konutları 1, 2 ve 3’üncü etaplarda 2 bin 340 konutu tamamlayarak dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapmıştık. Şu an orada oturan vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Şu anda kendi konutlarında oturmaya devam ediyorlar....