25 / 04 / 2024

şahinbey sosyal tesis

şahinbey sosyal tesis

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi Doğanca Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, bölgede inşa edilen sosyal tesisin 3 ay sonra açılacağını söyledi.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Şenyurt Mahallesi'ne yeni sosyal tesis inşa ediyor.

Gaziantep Şahinbey'e bir sosyal tesis daha!

Her mahalleye bir sosyal tesis yapma anlayışı ile yola çıkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Mahallesine park, cami ve sosyal tesisi bir arada yapıyor.

Gaziantep Şahinbey'e yeni cami ve sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Cami’nin ve Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi'nden Güzelvadi’ye 2. sosyal tesis!

Güzelvadi Mahallesi’ne daha önce bir sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, mahallenin yeni bir sosyal tesise daha ihtiyacı olduğunu tespit ederek harekete geçti. Tesiste taziye evleri ve mahalle sakinlerine kurs vermek için derslikler yer alacak.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, yaptığı 73 sosyal tesisi ile öğrencilerin, hem de gençlerin eğitim ve mesleki anlamda kendini geliştirmelerine yardımcı olurken, sosyal tesislerinde sayısı da mahalle sayısına göre artış gösteriyor.

Gaziantep Şahintepe'ye yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis zincirlerine bir halka daha ekledi.

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Şahinbey Belediyesi'nden 123’üncü sosyal tesis!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Sergen Mezrasına yaptırmış olduğu cami ve sosyal tesis açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep Şahinbey'de her mahalleye sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesi’nde inşa edilen sosyal tesis ve taziye evi çalışmalarını yerinde inceledi.

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Şahinbey Kıbrıs mahallesine yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Kıbrıs mahallesine sosyal tesis inşa ediyor.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Şenyurt Mahallesi'ne yeni sosyal tesis inşa ediyor.

Şahinbey Çörekli'ye sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi'nin yeni mahallelerinden olan Çörekli Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesis ve caminin açılışı gerçekleşti.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Gaziantep Şehitkamil'e üç yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi, 3 farklı mahallede aynı anda sosyal tesis inşaatı için çalışmalara başladı.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

şahinbey sosyal tesis Haberi

şahinbey sosyal tesis

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi Doğanca Mahallesi’nde yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Tahmazoğlu, bölgede inşa edilen sosyal tesisin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Doğanca Mahallesi Taziye Evi’nin inşaat çalışmalarını değerlendiren Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak her mahalleye bir sosyal tesis projemiz kapsamında, Doğanca Mahallemize sosyal tesisimizi inşa ediyoruz. Daha önce köy olan mahallerimizin parklarını ve yollarını tamamlamıştık. Şimdi de sosyal tesislerini tamamlamak için çalışıyoruz. İnşallah 2-3 ay içerisinde bu tesisimizi de tamamlayıp mahallemizin hizmetine sunacağız. Tesisimizin şimdiden Doğanca Mahallemize ve Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Doğanca Mahalle Muhtarı Mehmet Baysal, yapılan tesisten dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürlerini ileterek, “Başkanımız sağ olsun her türü imkânı bize sağlıyor. Mahallemize bir sosyal tesis inşa ediyorlar. Mahalle sakinlerimizin birçok...