19 / 04 / 2024

Şahinler Holding west side

Şahinler Holding west side

10 katlı blokların tasarlandığı Westside (Batı Yakası) projesinde 1152 konut yer alacak. Proje sadece 3 haftada 2 bin 400 ön talep aldı. Satışa sunulan bölümdeki konutların 150'si bir günde satılırken toplamda 300 konut satışı gerçekleşti.

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Şahinler Holding'in acı günü! Fatma Şahin vefat etti!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin'in annesi Fatma Şahin vefat etti. Fatma Şahin'in vefatı üzerine Şahinler Holding başsağlığı mesajı yayınladı.

West Side İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de!

Şahinler Holding - Uzman İnşaat-Mutlu İnşaat - Mes Turkuaz-Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 73 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen West Side İstanbul projesinde bin 152 daire yer alıyor.

Korozo ASB'de 83 dönüm alan üzerinde fabrika kuracak!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin: "Kriz rüzgarlarının estiği bir dönemde Korozo'nun bu yatırımını çok önemsiyorum ve orta gelir tuzağından kurtulmaya çalışan ülkemiz için cansuyu olacağını düşünüyorum" dedi.

Yabancılar daireleri satmak için alıyor!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, "Westside İstanbul'daki 1155 dairenin yarısını 1 yılda sattık. Alanlar da yüzde 40-50 civarında kâr sağladı" dedi.

Westside İstanbul Citycape fuarında tanıtıldı!

İSTANBUL Beylikdüzü'ndeki Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı. Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin "Körfez yatırımcısı evlerin çoğunu yatınm için alıyor, kiraya veriyor" dedi.

Şahinler Holding Westside projesi satışa çıktı!

Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin, Westside projesinde 99 daireden oluşan iki bloku satışa çıkardıkarını açıkladı. Şahin, "Körfez yatırımcısı yatırım için satın alıyor, kiraya veriyor" dedi.

Westside'da iki blok satışa çıktı!

Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin, Westside projesinde 99 daireden oluşan iki bloku satışa çıkardıklarını açıkladı. Şahin, projelerinde satışların yüzde 5'inin yabancılara yönelik olduğunu ifade etti.

Mon Reve projesi Eyüp'te hayata geçiriliyor!

AVM ve towerlar inşa eden MES’in, Beylikdüzü’nde Şahinler Holding, Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve grup şirketlerinden Mes Turkuaz’la geliştirdiği 1.155 daireli West Side İstanbul projesinde de imzası bulunuyor.

Westside Beylikdüzü'nde 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat tarafından yükselen Westside İstanbul projesi, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede, yüzde 5 peşinat ile 36 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor.

Beylikdüzü Westside satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteren Beylikdüzü Westside satış ofisi iletişim için 0212 871 41 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Şahinler Holding west side Haberi

Şahinler Holding west side

Şahinler Holding'in Beylikdüzü E5 sınırındaki 79 bin metrekarelik arsasına yapılacak proje belli oldu. Proje için Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz ve Mes İnşaat güçlerini birleştirdi. 10 katlı bloklaron tasarlandığı Westside (Batı Yakası) projesinde 1152 konut yer alacak. Proje sadece 3 haftada 2 bin 400 ön talep aldı. Satışa sunulan bölümdeki konutların 150'si bir günde satılırken toplamda 300 konut satışı gerçekleşti. 


YÜKSEK OLMAYACAK 

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkam Kemal Şahin, yeşil alanlara olan yakınlığı ve konumuyla az katlı binalara karar verdiklerini söyledi. Bölgede son yıllarda alışveriş merkezi yatırımlarının ağırlık kazandığına dikkat çeken Şahin, projelerinde tek bir bina yerine alışveriş caddesi kurduklarına dikkat çekti. 

Şahin, projeden 1 milyar lira hasılat beklediklerini ifade etti. 500 milyon lira yatırım değerine sahip projede stüdyo...