24 / 04 / 2024

şahnaz çakıralp ev

şahnaz çakıralp ev

Sanat ve televizyon dünyasının ünlülerinin sabah uyanır uyanmaz, mutfağında kahvaltısını ederken ya da salonunda otururken yaşadıkları kentin hangi köşesini seyrettiklerini biliyor musunuz. İşte ünlülerin ev manzaraları...

ATEM Başkanı Akçam ev sahiplerini uyardı! Kira beyannamesi vermeyen yandı!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade etmişti. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Bakan Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev fiyatları düşebilir, kira fiyatları düşmez!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, 2024 konut piyasasını emlakkulisi.com için değerlendirdi. Yeni yılda satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl olacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

Sıfır ev alacaklara kritik uyarı! Fiyatlarda düşüş beklemeyin, pazarlıksız ev almayın!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, ev almayı düşünen vatandaşlar için önerilerde bulunarak dikkat çekici tavsiyelerde bulundu.

Kaçak prefabrik ev yapmanın cezası ne kadar?

Kolay kullanımından dolayı tercih edilen bütün prefabrik yapılar için ruhsat izni alınması gerekiyor. Aksi durumda kaçak yapı olan prefabrik evler için ceza kesiliyor.

'Akıllı ev' diye kiraladığı ev  gecekondu çıktı!

Son zamanlarda artan kira fiyatlarından sonra kiracılar mağdur olduklarını dile getirmeye başladı. Peki ev kiraları hangi şartlara göre belirleniyor?  İşte detaylar...

Yabancılar eşyalı ve akıllı ev istiyor!

Türkiye'de yabancıya konut satışı, Ağustos ayında uçuşların yeniden açılmasıyla artmaya başladı. Türkiye'den ev alan yabancılar genel olarak akıllı ve eşyalı konutlara yöneliyor. 

Akıllı ev onarım hizmetlerinde yeni platform: Yars

Evlerini yenilemek, onarım ve bakım problemlerini çözmek isteyen ev sahipleri ile kiracılar için kurulan YARS, günümüz insanının ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.

Somfy'den yüksek konfor için akıllı çözümler!

Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy’nin motorlu pergola çözümleriyle restoran ve kafelerde bahçe keyfine yüksek konfor katılıyor...

Akıllı ev ne?

Son yıllarda sıkça duyduğumuz akıllı ev konsepti hayatımızın içine iyice girmiş durumda. Peki akıllı ev ne? Akıllı ev bize ne sağlar? Akıllı evle enerji tasarrufu yapabilir miyiz? İşte detaylar...

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Ev almak isteyenler son haftayı iyi değerlendirsin!

Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik yılın son ayında da devam ediyor. İlker Akşit, ev almak isteyen vatandaşlara son bir haftayı iyi değerlendirmeleri önerisinde bulundu...

Akıllı ev teknolojileri yaygınlaşacak! 

Akıllı ev teknolojileri ve mobilite önümüzdeki dönemde çok konuşulacak. Nesnelerin interneti kavramı daha fazla hayatımıza girecek. 

şahnaz çakıralp ev Haberi

şahnaz çakıralp ev

Sanat ve televizyon dünyasının ünlülerinin sabah uyanır uyanmaz, mutfağında kahvaltısını ederken ya da salonunda otururken yaşadıkları kentin hangi köşesini seyrettiklerini biliyor musunuz. İşte ünlülerin evlerinden görünen manzaralar.


İclal Aydın




Şahnaz Çakıralp



Şahnaz Çakıralp'in salonundan İstanbul Boğazı.


Ajda Pekkan



Ajda Pekkan'ın bahçesi tepeden Boğaz'a bakıyor.



Ayşegül Aldinç



Ayşegül Aldinç'in deniz manzaralı salonu.


Caroline Koç



Caroline Koç'un Çeşme'deki evinin manzarası.


Derya Şensoy



Derya Şensoy ABD'de okurken salonunun penceresinden bu manzarayı görüyordu.



Ece Sükan



Ece Sükan'ın Boğaz manzaralı evi.



Eda Taşpınar



Boğaz manzarasından vazgeçemeyen ünlülerden biri de Eda...