20 / 04 / 2024

Şahsuvaroğlu Ambiyans fiyat

Şahsuvaroğlu Ambiyans fiyat

Şahsuvaroğlu Grup tarafından hayata geçirilen Şahsuvaroğlu Ambiyans projesinde fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor. Projede 1 yıl kira garantisi sunuluyor.

Nostaljik telefonlarda büyük kampanya! Carrefour'da Alcatel telefonlarda yüzde 20 indirim! 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Bu telefonlar sizi eskilere taa ilk telefon almaya başladığımız dönemlere götürecek. Teknolojinin sınırlı aşamada olduğu, megapikselleri düşük ama çok keyif aldığımız zamanlara.  Alcatel 1068D Beyaz Tuşlu Telefon nostaljiyi tavan yaptıracak. Peki Alcatel 1068D Beyaz Tuşlu Telefon fiyatı ne kadar? İş

Yağ, şeker, undan sonra yumurtaya da dev zam! 

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları vatandaşların belini büküyor. Son olarak ekim ayı itibariyle yumurtanın tanesi 2 lira 53 kuruşa çıkarken 30'lu kolinin fiyatı ise 100 liraya yükseldi. Organik yumurtanın tanesi ise 5 liraya çıktı.

Ramazan'ın vazgeçilmezi baklava fiyatları uçtu, görünce inanamayacaksınız! İşte Güllüoğlu'nun fiyat listesi...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Şahsuvaroğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şahsuvaroğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Erşan tarafından kuruldu.

Şahsuvaroğlu Ambiyans Tuzla'da fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor!

Şahsuvaroğlu Grup tarafından hayata geçirilen Şahsuvaroğlu Ambiyans projesinde fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor. Projede 1 yıl kira garantisi sunuluyor.

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahsuvaroğlu tarafından kuruldu.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans satış ofisi!

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen proje 253 konut 42 ticari alandan oluşuyor. 

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim?

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.  17 dönüm alan üzerinde yükselen projede satışlar başladı.

Şahsuvaroğlu Ambiyans fiyatları!

Şahsuvaroğlu Ambiyans fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen projede toplamda 253 konut 42 ticari alan bulunuyor.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans'ta 500 bin TL'ye! Yeni proje!

Şahsuvaroğlu Ambiyans projesi İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. Satışların başladığı projede daire fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  60 ay ‘’0’’ faiz seçeneği sunulan proje Aydınoğlu İnşaat imzası taşıyor. 

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisine göre projede daireler minimum 480 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Şahsuvaroğlu Ambiyans fiyat Haberi

Şahsuvaroğlu Ambiyans fiyat

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Şahsuvaroğlu Ambiyans projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edildi. Her daire tipinde balkonun bulunduğu projede, net kullanım alanları 54 ila 240 metrekare arasında değişiyor.

Toplam 253 konut 42 ticari üniteden meydana gelen Şahsuvaroğlu Ambiyans projesi 8 bloktan oluşuyor. Projede fiyatlar 328 bin TL'den başlıyor.

Şahsuvaroğlu Ambiyans projesi Tuzla Devlet Hastanesi’ne 1 dakika, E-5 Karayolu’na 5 dakika, Marmaray’a 1 dakika, Viaport Tuzla Marina’ya 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika, Osman Gazi Köprüsü’ne 15 dakika mesafe uzaklıkta konumlanıyor. 

Şahsuvaroğlu Ambiyans’ta sınırlı sayıdaki daireler için özel eşyalı ve özel dekorasyonlu aylık 2.000 TL’ye varan 1 Yıl Kira Garantili “Kira Destek Kampanyası'' başladı. Projede 180 aya kadar 0,99 vade ile yatırımcı olunabiliyor.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans iletişim

Tel:...