26 / 04 / 2024

Saim Parlak

Saim Parlak

Ankara’da değişimin mimarı olan Altındağ Belediyesi, vatandaşlara daha rahat yaşam alanlarını sunmayı sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Dünya piyasası bir anda hücum etti! Altının veliahtı gümüş parlak günlerini yaşıyor! İşte aylık getirisi

Rusya ile Ukrayna arasında süregelen çatışma ve artan enflasyonist baskıların güvenli liman teklifl erini yükseltmesiyle gümüş de en parlak dönemlerini yaşamaya başladı. 6 haftadır zirveden inmeyen gümüş ons başı 26 dolardan işlem görüyor. Aylık getirisi ise en az yüzde 3.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nazanın Pourjam tarafından kuruldu.

Saim Oğuzülgen'den Kanal İstanbul açıklaması!

Emekli Başkılavuz Kaptan ve Uzakyol Kaptanı Saim Oğuzülgen, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye’nin Boğaz’daki egemenlik haklarını güçlendirecek” dediği Kanal İstanbul’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

2019 inşaat sektörü için parlak bir yıl olacak!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Altın, 2018 yılının zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "2019 yılı bizim için daha parlak bir yıl olacak" dedi.

Parlak Group Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Tarım tarafından kuruldu.

2018 gayrimenkul sektörünün en parlak yılı olacak!

KONUTDER Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 'Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği' ile ilgili açıklamalarda bulundu. Elmas, "Yönetmelik değişikliği ve kentsel dönüşüm teşvikleriyle birlikte 2018 en parlak yılımız olur" diye konuştu.

Saim Parlak Haberi

Saim Parlak

Altındağ’ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3’üncü etap konutlarında, hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.


Aktaş Mahallesi 3’üncü etap toplu konutları için kura çekimi yapıldı.Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi toplantı salonunda gerçekleşen kura çekiminde tam 130 hak sahibi, yeni evlerine “merhaba” dedi. 67 adet 3+1 ve 63 adet 2+1 dairelerden oluşan toplam 130 konut, çekilen kura sonucunda hak sahiplerine teslim edildi.


130 DAİRE SAHİBİNİ BULDU

20 dönümlük bir alan üzerine kurulu Aktaş 3’üncü etapta çekilen kuralar sonucunda yüzler güldü. Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Saim Parlak’ın da katıldığı kura çekilişinde, hak sahipleri heyecanlı anlar yaşadı.

Aktaş bölgesinde arsaların çok fazla mirasçısının olması sebebiyle çok zorlu yollardan geçtiklerini, hak sahiplerine ulaşmak ve adaletli bir şekilde haklarını teslim etmek için çok...