19 / 04 / 2024

Saima Ashraf

Saima Ashraf

Londra'nın Barking&Dagenham Belediye Başkan Yardımcısı Saima Ashraf, kentsel yenileme konusunda fikir alışverişinde bulunmak için Nilüfer Belediye Başkanı Muştala Bozbey'i ziyaret etti.

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf tarafından kuruldu.

Ns Gaz Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ns Gaz Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Arslan tarafından kuruldu.

Aatd Grup Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aatd Grup Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile A.Ashraf Fathy Aboulkhaıt, A.Fathy A. Abulkhaır ve Yılmaz TAmer Demir ortaklığında kuruldu.

Kartaca Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaca Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ashraf Mohammed tarafından kuruldu.

Roshan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roshan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Aınuddın Ashraf tarafından kuruldu.

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Faısal Abdullah ve Muhammad Majıd Ashraf ortaklığında kuruldu.

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oceandesert Realty Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf, Walı A  Mohmand tarafından kuruldu.

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orasıa Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL  sermaye bedeli ile Ashraf Hasan A Al Tameemı, Eslam M A Shaanon tarafından kuruldu.

Cosmocross Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cosmocross Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Humayoun Ashraf tarafından kuruldu.

Spazıo Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Spazıo Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ashraf M.A Dandarı tarafından kuruldu.

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ashraf Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Ashraf tarafından kuruldu.

Nama Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Levent tarafından kuruldu. 

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile MD Rameez Ashraf tarafından kuruldu.

Saima Ashraf Haberi

Saima Ashraf

Londra'nın Barking&Dagenham Belediye Başkan Yardımcısı Saima Ashraf, kentsel yenileme konusunda fikir alışverişinde bulunmak için Nilüfer Belediye Başkanı Muştala Bozbey'i ziyaret etti. 2014 yılında başkan yardımcılığı görevini üstlendiğini ve kentsel yenileme projelerinden sorumlu olduğunu belirten Ashraf, çalışmalarını Başkan Bozbey'e anlattı. Barking&Dagenham'in Londra'nın en hızlı değişen ve kentsel yenilemenin en fazla olduğu bölgesi olduğuna dikkat çeken Ashraf, "Bulunduğumuz bölge Londra'nın doğusunda yer alıyor. 


Ulaşım açısından çok şanslı bir noktadayız. Önceden çöp yığma merkezinin olduğu bir bölgeydi. 2010 yılından bu yana değişmeye başladı. 


Kentimizde yapılaşma olmayan birçok arazi var. Maksadımız Londra'nın en yeşil ilçesi olmak" şeklinde konuştu. Bozbey de, Nilüfer Belediyesi'nin çevreye duyarlı ve insan odaklı projelerini anlattı. 


Bursa'nın eski adının'yeşil Bursa' olduğunu belirten Başkan Bozbey, "Ancak daha sonra sanayileşmenin artmasıyla birlikte yoğun göç aldı...