26 / 04 / 2024

Sait Kozacıoğlu projeleri

Sait Kozacıoğlu projeleri

2002-2004 döneminde Mimarlar Odası 'nın 2. Başkanlığı'na seçilen Mimar Sait Kozacıoğlu kimdir? Sait Kozacıoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Sait Kozacıoğlu'nun hayatı...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vefa Kozacıoğlu tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Tabanlıoğlu, MIPIM’de finalde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşması MIPIM’de, bu yıl da yerini alıyor. Projeleri ve konferans katılımıyla MIPIM’de geniş varlık gösterecek Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile de yine finalde ödül için yarışacak.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Kaan Osman Sarıoğlu Finike projelerini anlattı!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yerel gazetelere Hayalindeki Finike'yi, yapacakları projeleri ve Finikelilerin merak ettiği çalışmaları anlattı.

Yılmaz Gençoğlu, Manisa'ya yapılacak projeleri anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, katıldığı bir televizyon programında 2015 başlanan ve 2016 yılında başlanacak olan yatırımları anlattı.

Mevlüt ​Çavuşoğlu Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya'da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, Lara bölgesinde bir restoranda düzenlenen programda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Sait Kozacıoğlu projeleri Haberi

Sait Kozacıoğlu projeleri

Sait Kozacıoğlu kimdir?

1948 Tarsus doğumlu olan Sait Kozacıoğlu, 1966-1980 yıllarında Ankara’da, 1980-1992 yıllarında Kopenhag-Danimarka’da yaşadı. 1966 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde mimarlık eğitimine başlayan Sait Kozacıoğlu, 1968’de gelişen öğrenci hareketinin yöneticilerindendir. 


1971-1973 yıllarında Dev-Genç Davası sanığı olarak 30 ay tutuklu kalmıştır. 1974 yılındaki mezuniyetinden itibaren meslek politikasında aktif olan Sait Kozacıoğlu, 1970'li yıllarda Mimarlar Odası ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nde yönetim kurulu üyeliği yapmış; bu dönemde Teknik Eleman Kurultayı, Konut Kurultayı, Yerel Yönetim Kurultayı ve Mimarlık Eğitimi Semineri'ni gerçekleştirmiştir. 


Sait Kozacıoğlu 1978'de Tarım Satış Kooperatifleri Merkez Birliği Araştırma ve Uygulama Bürosu'nun kurulmasına katılmış ve bu kuruluşta mimari bölüm başkanlığı yapmıştır. Bu çalışma döneminde kooperatif örgütlenmesi ve katılımcı kalkınma üzerinde görüş geliştirmiş ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Dünya Bankası gibi...