19 / 04 / 2024

sakarya 2014 projeleri

sakarya 2014 projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

Sakarya'da sebze ve meyveciler hali kurulacak!

Meclis Toplantısı’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni bir projenin müjdesini verdi. Başkan Toçoğlu, “Esnafımıza katkı sağlayacak çalışmalarımızı devam ettirecek, Erenler’deki hal ile ilgili de bir proje başlatacağız" dedi

Sakarya'da inşaat sektörü durdu!

İsmail Karakullukçu "Vatandaşımızı Ari fiye Arif boy, Cumhuriyet, Fatih ve Nevi ye Mahallelerini kapsayan planları incelemeleri İçin Belediyemize davet ediyoruz. Askı süresi İçinde yapılan itirazlara göre plan nihai şeklini alacak ve onaylanacak" dedi.

Sakarya'nın içmesuyu ve atıksu sorunu çözülüyor!

Şehrin kuzey ilçelerindeki içmesuyu ve atık su sorununu çözüme kavuşturmak için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Kısa vadede Karasu’nun su sorunu kuyular ile çözüme kavuşturacağız" dedi

Sakarya'ya 3. köprü ve 4,5 kilometrelik yeni duble yol yapılacak!

Başkan Zeki Toçoğlu, Yeni Cami Bulvarı’nın sonundan Taşlık mahallesine geçiş sağlayacak yeni bir köprü inşa edeceğiz. Ardından 4.5 km uzunluğunda yeni bir duble yol çalışması daha yapacağız" dedi

Sakarya Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi projesi hayata geçiriliyor!

Zeki Toçoğlu, devam eden ilçe yatırımlarına bir yenisinin daha ekleneceğinin müjdesini verdi. Toçoğlu, “Altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra ilçelerimizde için Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi projemizi hayata geçireceğiz” dedi.

Sapanca'ya 7 yıldızlı otel!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Arap yatırımcıların Hazine'ye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için Valilik'te protokol imzalandı. 85 milyon dolarlık yatırımın hayata geçirilmesiyle 600 kişiye istihdam oluşturulması amaçlanıyor.

Zeki Toçoğlu: Yeni Sakarya'yı birlikte inşa edeceğiz!

SATSO yönetimini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ticaret ve Sanayi Odamız her zaman bizlerle beraber olmuş, şehrimiz için gayretli çalışmaları hayata geçirmiştir. Yeni Sakarya’yı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Zeki Toçoğlu: Sahillerimiz bölgenin incisi olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sahillerimiz bölgenin incisi olacak. Karasu’da atık su ve içme suyu tesisi inşa edeceğiz. Ayrıca ilçelerimize meydanlar yapacağız” dedi.

Sakarya, kürek ve kanonun merkezi olacak!

Kürek ve Kano Federasyonları, Sakarya Nehri' nden inşaat işleri için kum alınmasıyla oluşan Mollaköy göletlerinde yapılacak uluslararası kano ve de kürek parkuruyla olimpiyatlarda şampiyonluklar hedefliyor...

Zeki Toçoğlu: Sosyal projeler üretmeye devam ediyoruz!

Sakarya Akyazı'da yapılan konutların kat kurası çekilişi Akyazı Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu vatandaşlarımız adına da sosyal projeler üretmeye devam ediyoruz" dedi

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Yeni Giriş Kapısı Projesi hayata geçiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde kamuoyu ile paylaştıkları bir projeyi daha hayata geçirmek için çalışmaları başlattıklarını ilan etti.

Sakarya Kocaali'ye 60 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Kocaali ilçemizin altyapı geleceğini garanti altına almak için planladığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Sakarya Ferizli ve Söğütlü'nün altyapısı yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü’de hayata geçirilecek yeni içmesuyu ve kanalizasyon hattı projeleri için ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Sakarya Erenler cazibe merkezi olacak!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Sakarya’nın ilkleri olan dev vizyon projeleri ile insan odaklı belediyecilik anlayışını vatandaşlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

sakarya 2014 projeleri Haberi

sakarya 2014 projeleri


Maltepe Mahallesi Muhtarı Çetin ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “İnşallah daha birçok projeyi hayata geçireceğiz.  Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Mahallesi Muhtarı Süleyman Çetin ve mahalle sakinlerini makamında ağırladı. Maltepe Caddesi’nde hayata geçirilen yenileme projesi için Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdim eden Çetin, “Maltepe Caddesi’nin yeni yüzü semtimize çok yakıştı. Güzergâhta yenileme projesinin yapılmasını değerli Başkanımızdan talep etmiştik. Caddedeki yenileme çalışması kısa süre içerisinde tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Adakule Projesi

Şehir vizyonunda yer alan kentsel tasarım ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “İnşallah daha...