27 / 04 / 2024

Sakarya 45 milyon TLlik altyapı projesi

Sakarya 45 milyon TLlik altyapı projesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (SASKİ) Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü kanalizasyon ve içme suyu hattı projesinde çalışmaların yakın zamanda başlayacağını açıkladı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Edremit Altıner Otel 45 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Edremit İcra Dairesi, Balıkesir Edremit'te yer alan Altıner Otel'i 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

Kütahya'da 45.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ilinde yer alan 5 gayrimenkulü toplam 45 milyon 300 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Mardin'de 45 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet gayrimenkulü 44 milyon 968 bin 85 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 45.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulü 45 milyon 668 bin 400 TL olarak belirlendi.

KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde 159.2 milyon TL'lik gayrimenkul satıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın dün 6'ncısını gerçekleştirdiği KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde, Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut 45 milyon 378 bin 345 TL'ye satıldı. Müzayede de 12 dükkan da 14 milyon 963 bin 985 TL'ye satıldı. Toplam 159 milyon 228 bin 330 TL'lik gayrimenkul satıldı.

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kayseri'de 45 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı 45 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Tüketici kredilerinin 255 milyar 45 milyon 281 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın her hafta düzenli olarak yayınladığı bültene göre, tüketici kredilerinin 255 milyar 45 milyon 281 bin lirası konut kredilerinden oluştu.

Sakarya 45 milyon TLlik altyapı projesi Haberi

Sakarya 45 milyon TLlik altyapı projesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (SASKİ) Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü kanalizasyon ve içme suyu hattı projesinde çalışmaların yakın zamanda başlayacağını açıkladı.


Başkan Rüstem Keleş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “SASKİ olarak şehrimizin altyapı geleceğini güvence altına almak için planladığımız projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda tüm ilçelerimizde kanalizasyon, atıksu, içme suyu ve yağmursuyu hattı çalışmalarımız devam ediyor. Ferizli ve Söğütlü ilçelerimiz için hazırladığımız proje kapsamında bölgenin kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yenileyeceğiz. 45 Milyon liralık yatırımla Ferizli ve Söğütlü ilçelerimizi sağlam altyapıya kavuşturacağız. Sakarya’yı sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak için planladığımız tüm projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Daha önce müjdesini verdiğimiz projede çalışmalarımız kısa süre içerisinde başlayacak. Ferizli ve Söğütlü ilçelerimiz için hazırladığımız proje...