16 / 04 / 2024

sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileme

sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileme

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde sona gelindi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Soylu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda videoya da yer verdi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adnan Menderes'in şahsi eşyalarının yer alacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve rekreasyon alanının inşaatında sona gelindi.

Adnan Menderes Müzesi’nin inşaatında sona gelindi!

Aydın’a değer katması planlanan Adnan Menderes Müzesi'nde inşaat çalışmalarında sona geldi. Müzenin Aydınlıların yeni yaşam alanı olması planlanıyor.

Adnan Menderes Havalimanı'nı her gün büyütüyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı.

Adnan Menderes Havalimanı inşaatında inceleme yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan İzmir’de, Adnan Menderes Havalimanı’ndaki ilave apron çalışmalarında incelemelerde bulundu.

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

Adnan Menderes Üniversitesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, 2017'de üniversite yatırımları için ayırdıkları 30 milyon liralık bütçenin bir kısmı ile hastaneye ek bina yapacaklarını söyledi.

Adnan Menderes Kent Müzesi projesi tamamlandı!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Adnan Menderes Kent Müzesi projesinin tamamlandığını söyledi.

Gebze Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki dükkanlar satıldı!

Bütçe krizinin yaşandığı Darıca Belediye Meclis toplantısının yankısı sürüyor. Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde dükkanların durumuyla ilgili soruya yanıt veren Başkan Karabacak, dükkanların satış işleminde bütün prosedürlerin tamamlandığını ifade etti.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi MYO'nun kurulmasına onay!

Yükseköğretim Kurulu(YÖK) Başkanlığı, Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun kurulmasına onay verdi. Karar, Germencik halkını mutlu etti.

sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileme Haberi

sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileme


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda daha önce şehir merkezindeki Ünal Ozan, Dibektaş, Ulus, İnönü ve Karaağaç Caddelerini yeni yüzlerine kavuşturan Büyükşehir, Adapazarı Adnan Menderes Caddesindeki yenileme çalışmalarını da sonlandırdı.


Şehir Merkezi’nde Dönüşüm

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Bilindiği üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu Nisan ayında AKM’de düzenlenen toplantıda yeni dönem asfalt çalışmalarımızın ilkesini belirlemişti. Başkanımız ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddeler ve 16 ilçe grup yolunda kapsamlı dönüşüm çalışması başlatılacağını açıklamıştı. Bu doğrultuda ekiplerimizle Nisan ayından bu yana çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Şehir merkezinde deforme...