19 / 04 / 2024

Sakarya Akom ihalesi

Sakarya Akom ihalesi

AKOM Projesi’nde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, ihale şartnamelerinin Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilebileceği kaydedildi.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Afet Koordinasyon Merkezi ve bölgede yer alacak eczanelerin ihalesi gerçekleştirildi, yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi.

Sakarya AKOM ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacağı açıklanan AKOM Binasının ihalesi gerçekleştirildi. Ören, “Projemizin şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhalemize 2 firma teklif sundu. " dedi.

Sakarya AKOM ihalesi bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi için bugün ihaleye çıkıyor. İl Özel İdaresi’nden devralınan arazide hayata geçirilecek proje için ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sakarya AKOM'un ihalesi yarın!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi için 8 Eylül Salı günü ihaleye çıkıyor. k. Büyükşehir Belediyesi, inşa edeceği AKOM ile afet yönetimine ilişkin teknik altyapısını da geliştirilmiş olacak.

AKOM 8 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Projede ihale hazırlıklarımız tamamlandı. 8 Eylül Salı günü şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nin ihalesini gerçekleştireceğiz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Akom ihalesi ne zaman yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre içerisinde kamuoyu ile paylaşılan Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde ihale hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya'da 109 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 adet arsa satılıyor!  İhalesi 30 Ekim'de!

Sakarya Kocaali Belediyesi, Sakarya ili, Kocaali ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Sakarya Kocaali'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Söğütlü Belediyesi imarlı arsa satıyor! Sakarya'da 6 ay taksitle arsa fırsatı!

Sakarya İli Söğütlü Belediye Başkanlığı, Sakarya Söğütlü'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) ihalesinde sonuçlar belli oldu.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı'nın Sakarya'da inşa edilecek olan Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat + ATR Yapı tarafından verildi.

Sakarya'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Sakarya 4. İcra Dairesi, Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Semerciler Mahallesi'nde bulunan dükkan vasıflı taşınmazı 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Haziran 2021 günü gerçekleşecek. 

Sakarya Kocaali 403 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKi Kocaali 403 konut ihalesi 14 Aralık'ta!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 14 Aralık tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Adapazarı 159 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Alandüzü Mahallesi 159 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Sakarya Akom ihalesi Haberi

Sakarya Akom ihalesi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan iş yerleri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılıyor. Büyükşehir’den daha önce de yapılan açıklamada 28 adet iş yeri için ihaleye çıkılacağı açıklanmış, ihale şartnamelerinin ise Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilebileceği bilgisi aktarılmıştı.


Şartnameler Büyükşehir’de

Yapılan yeni açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı; “Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanındaki İl Özel İdaresi’nden devralınan arazide hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nin hemen yanında 28 adet de iş yeri bulunmaktadır. Daha önce kamuoyuna duyurulduğu üzere bu yapıların Büyükşehir Belediyesi eliyle 12 Mayıs Perşembe günü ihalesi gerçekleştirilecektir. İhaleye katılmak isteyen istekliler şartnamelerini Büyükşehir Belediyesi’nden temin edebilirler.”


İş Yerleri Nasıl Kullanılabilecek?

“İş yerleri için Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan planlama ise; zemin katta bulunan 14 işyerinin sadece eczane, gözlükçü...