19 / 04 / 2024

sakarya arıtma tesisi projeleri

sakarya arıtma tesisi projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini faaliyete almak için gün saydıklarını açıkladı.

Karapürçek İçme Suyu Arıtma Tesisi için düğmeye basıldı!

Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Karapürçek’in içmesuyunu garanti altına alacak içmesuyu arıtma tesisi projesinde düğmeye bastık" dedi

Hendek Yeşilyurt Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Köyleri İçmesuyu Projesi yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Sakarya'ya 3 yeni arıtma tesisi geliyor!

Karaman, Hendek ve Akyazı Atıksu Arıtma Tesislerinde geçtiğimiz yıl 33 Milyon 193 bin 606 metreküp su arıtıldığını açıklayan Başkan Toçoğlu, şehre kazandırılacak 3 yeni atıksu arıtma tesisiyle bu kapasitenin daha da artacağını belirtti.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

Sakarya'da 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

SASKİ Sakarya'nın 5 ilçesine arıtma tesisi kuracak!

Rüstem Keleş yaptığı açıklamada "SASKI olarak şehrimizin su geleceğini garanti altına almak için bugüne kadar çok önemli yatırımlan hayata geçirdik. Geçirmeye de devam ediyoruz" dedi

SASKİ 5 ilçede arıtma tesisi inşa edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, gelecek yıldan itibaren Taraklı, Karasu, Kocaali, Geyve Alifuatpaşa, Akyazı gibi ilçelerde son teknoloji arıtma tesisleri inşa edeceklerini söyledi.

Sakarya'nın içmesuyu ve atıksu sorunu çözülüyor!

Şehrin kuzey ilçelerindeki içmesuyu ve atık su sorununu çözüme kavuşturmak için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Kısa vadede Karasu’nun su sorunu kuyular ile çözüme kavuşturacağız" dedi

Sakarya Karasu’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Karasu’nun su sorunu için dört yeni su kuyusunun açıldığını ifade eden SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu’ya ileri teknoloji içmesuyu arıtma tesisi kazandırmak için de çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde montaj başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projede montajın başladığını belirtti.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Kocaali İlçesi'nde yapımı devam edecn Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Sakarya Karapürçek Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamen yenileneceğinin müjdesini verdi

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, geçtiğimiz günlerde hizmete alınan Karasu Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin inşasında sona yaklaşıldığını belirtti.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet verecek olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarında önemli bir yok kat ettiklerini belirtti.

Sakarya Kocaali'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, 50 milyon liralık proje ile Sakarya Kocaali'ye yeni bir atıksu arıtma tesisi kazandıracaklarını açıkladı.

sakarya arıtma tesisi projeleri Haberi

sakarya arıtma tesisi projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini faaliyete almak için gün saydıklarını açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza art arda güzel haberler verebilmenin gururunu yaşıyoruz. Kocaali’de 3 bin 200 metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde son mekanik işlemler ve ince işçilikleri yapıyoruz. İnşallah yakın bir zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak, kuzey bölgemizi yüksek teknolojiye sahip bir arıtma tesisiyle buluşturacağız” şeklinde konuştu.


Testlere başlıyoruz

Başkan Zeki Toçoğlu, “Kuzey bölgemizde 5,2 milyonluk yatırımla Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini inşa ediyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Arıtma tankları ve 440 metreküplük içmesuyu depomuzun giriş çıkış bağlantıları yapıldı. Mekanik aksamdaki son işlemler ve tesis binamızın ince işçiliklerinin de tamamlanmasının ardından testlere başlayacağız. Kocaali’nin yüksek bir...