11 / 05 / 2024

Sakarya askeri tesis

Sakarya askeri tesis

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, askeri tesislerin şehir merkezinde olmasının yeni modern dünyaya uygun bir durum olmadığını söyledi.

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yozgat'ta askeri tesis yapımı mecliste!

Yozgat'ta askeri tesis yapımına dair bir proje olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum'da askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM'de!

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sakarya Hanlıköy'deki askeri fabrikanın özelleştirilmesi TBMM'de!

Sakarya Hanlıköy Mahallesinde bulunan askeri fabrikanın özelleştirilmesindeki ihale süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sakarya'daki askeri fabrika kime satılacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, satışa çıkarılan Sakarya’daki tank palet fabrikasının özelleştirilme işlemini Meclis’e taşıdı.

Sakarya'daki askeri fabrika, Katarlılara satılacak' iddiası!

Sakarya’da yer alan askeri tank palet fabrikasının Katarlılara satılacağını iddia eden İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Milli fabrikamıza sahip çıkmalıyız” dedi.

Sakarya'daki askeri fabrika özelleştirilecek!

Maliye Hâzinesine ait ve Milli Savunma Bakanlığına tahsisli Sakarya Arifiye'deki askeri fabrika özelleştirme kapsam ve programına alındı. Özelleştirme işlemleri 31 Aralık 2019 tarihine kadar tamamlanacak...

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ilinde tesis edilecek ova regülatörü ve hidroelektrik santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

AOÇ'deki devlet mezarlığına askeri tesis kurulmasına tepki!

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki devlet mezarlığının bulunduğu bölgeye askeri tesis kurulması planına sert tepki gösteren Karakuş, "Gerekirse AİHM'e gideriz" dedi.

Sakarya Büyükşehir'den hakemlere yeni tesis!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı devam eden ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek olan binada incelemelerde bulundu

Sakarya askeri tesis Haberi

Sakarya askeri tesis


AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İhlas haber Ajansı Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı’yı ziyaret etti. Ziyarette Sakarya gündemine ilişkin bir çok konudan bahseden Üstün, Sakarya şehir merkezinde bulunan askeri tesisler hakkında konuştu.


Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da askeri birliklerin şehir merkezinde kaldığını ifade eden Üstün, “Tugay Komutanlığının ve bazı askeri tesislerin şehir merkezinde olması aslında çok da yeni modern dünyaya uygun bir durum değil. Bunu aslında öteden beri biz de kendi aramızda konuşuyorduk. AK Parti bir çok demokratik reform yaptı, açılım yaptı ama buna bir türlü sıra gelmemişti. Aslında askeri birliklerin şehrin en az 50 kilometre dışına taşınması kuralı, Avrupa Birliği’nin de bize önerdiği bir düzenleme. Çünkü bu kurallar bir takım tecrübelerden esinlenerek konuluyor. Avrupa Birliği bizden bunu zaman...