17 / 04 / 2024

Sakarya Atıksu Arıtma Tesisi son durum

Sakarya Atıksu Arıtma Tesisi son durum

Karasu’da inşa edilen Atıksu Arıtma Tesisindeki çalışmaları inceleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “11 Milyon TL’lik yatırımla inşa edilecek tesis ile Karasu ve Karadeniz’in kirlenmesi önlenecek” dedi.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde montaj başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projede montajın başladığını belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Kocaali İlçesi'nde yapımı devam edecn Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon liraya mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon TL'ye mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde önemli bir aşamaya geçtiklerini açıkladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar hızlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali’ye hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini açıkladı.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede çalışmaların başladığını duyurdu.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, geçtiğimiz günlerde hizmete alınan Karasu Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Karasu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu Atıksu Arıtma Tesisi Projesi’nde sona gelindiğini açıkladı.

Sakarya Atıksu Arıtma Tesisi son durum Haberi

Sakarya Atıksu Arıtma Tesisi son durum


Karasu'da inşa edilen Atıksu Arıtma Tesisi ile Karasu ve Karadeniz'in kirlenmesi önlenecek S ASKİ Karasu Atıksu Anlma Tesisi yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. 11 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje hakkında bilgi veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Karasu'da inşa ettiğimiz arıtma tesisiyle ilçenin atık sulan arıtılacak. 50 yıllık nüfus projeksiyonuna göre projelendirdiğimiz tesis sayesinde Karasu'da atık sular uzun yıllar sorun olmaktan çıkacak" dedi. ATIKSU Anlma Tesisinin, Karasu ve Karadeniz'in kirlenmesini önleyeceğini de ifade eden Riislem Keleş, "Atıksu Anlma tesisimizde çalışmalanmız hızla devam ediyor. Tesisimizi 2015 yüının yazında tamamlayarak hizmete almayı planlıyoruz. İnşallah tesisin hizmete girmesiyle Karasu'nun korunması adına çok önemli bir çalışma lıayata geçirilmiş olacak" şeklinde konuştu 


 Yeni...