25 / 04 / 2024

Sakarya Bağlar caddesi yenileme çalışmaları

Sakarya Bağlar caddesi yenileme çalışmaları

Serdivan Bağlar Caddesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarının sonlandığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Serdivan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Serdivan Belediyesi arasında kalan arterde içmesuyu yenileme hattı çalışmaları tamamladı" dedi

Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı...

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Bağdat Caddesi ve Kadıköy’de 'cadde fırsatçılarına' dikkat!

İstanbul’da kentsel dönüşümün hızla sürdüğü Bağdat Caddesi’nde bugünlerde ‘çantacı’ diye tabir edilen fırsatçılar geziniyorlar. 

Sivas Kazancılar Caddesi sil baştan!

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazancılar Caddesi’ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Zülfikarlar Holding'ten Bağdat Caddesi'ne yeni proje: Atalay Residence!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa edilen 80 dairelik Atalay Residence projesinde daire satışları başladı.

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Sakarya'nın Karadere Caddesi yenileniyor!

Serdivan Belediyesi, Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak ve Bağlar Caddesi'ni birbirine bağlayan Karadere Caddesi'nde yol düzenleme ve kaldırım çalışmaları başlattı.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Sakarya Bağlar caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Serdivan Bağlar Caddesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarının sonlandığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Serdivan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Serdivan Belediyesi arasında kalan arterde içmesuyu yenileme hattı çalışmaları tamamladı" dedi

Sakarya'daki Kafeler Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Serdivan Kafeler Caddesi olarak bilinen Bağlar Caddesi’nde asfalt çalışmalarının başladığını açıkladı.

Sakarya Bağlar caddesi yenileme çalışmaları Haberi

Sakarya Bağlar caddesi yenileme çalışmaları


Serpan Bağlar Caddesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarının sonlandığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Serpan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Serpan Belediyesi arasında kalan arterde içmesuyu yenileme hattı çalışmaları tamamladı. Işıklandırma ve yaya yolu yenilendi. Bir kilometrelik güzergahta 6 bin ton asfalt serimi de gerçekleştirildi” dedi.


Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kafeler Caddesi olarak bilinen güzergahta gerekli yenileme çalışmalarının başlatılacağını duyurmuş, Serpan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tunatan Kavşağı arasındaki güzergahta proje tamamlanmıştı. Bu kapsamda arterde SASKİ altyapı çalışmaları gerçekleştirmiş, yürüyüş yolları yenilenmiş, aydınlatma sistemi modern bir görünüme kavuşturulmuştu. Ayrıca belirlenen güzergahta asfalt serim işlemleri de tamamlanmıştı.


Bağlar Caddesi’nde İşlem Tamam

Projenin 2. etabı olan Serpan Belediyesi ve Serpan İlçe Emniyet Müdürlüğü arasındaki bölgede de çalışmaların sonlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı...