24 / 04 / 2024

Sakarya Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri

Sakarya Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri resmi açılış töreninin yoğun hava muhalefeti nedeni ile ileri bir tarihe ertelendiği ifade edildi.

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri bugün açılıyor!

Sakarya'nın en önemli yatırımlarından olan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin açılışının bugün gerçekleştirileceğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, saat 17.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Sakarya Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri bugün açılacak!

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin 30 Eylül Çarşamba günü açılışının gerçekleştirileceğini belirten Başkan Toçoğlu, saat 17.30’da başlayacak programa tüm vatandaşları davet etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem mesajı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre Bakanı Murat Kurum ile deprem konusunda zaman zaman konuştuğunu dile söyledi. Sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten, İmamoğlu, “Dedim ki, ‘Siz koordine edin. Sizinle çalışalım ama bu işi beraber çözelim.” şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Hıdiv Kasrı restorasyonu için Ekrem İmamoğlu'na prens ve prensesten mektup!

İstanbul'un en nadide eserlerinden olan Çubuklu'daki Hıdiv Kasrı'nda yapılan restorasyon çalışmaları tartışma yaratmıştı. Hıdiv Kasrı'nı yaptıran Abbas Hilmi'nin birinci derecede torunları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hıdiv Kasrı'nın aslına uygun restore edilmesini talep etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni havalimanı metrosu yanıtı: Doğru yapılanı alkışlarız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  yeni havalimanı metrosuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Doğru yapılanı alkışlarız" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan AKM açıklaması!

İGDAŞ Taksim Şebeke Şefliği’ni işaret ederek ‘AKM’nin orta yerinde çürük diş gibi duruyor’ diyen Kültür Bakanı Ersoy, yapının kaldırılmasını söylemişti. Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Heybeliada Sanatoryumu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Heybeliada Sanatoryumu tartışmalarına ilişkin, "Şimdi metruk durumda kullanılmıyor. Biz talep ediyoruz. Sağlık adına oraya yatırım yapmaya hazırız" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Taksim Meydanı Tasarım Yarışması açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı Tasarım Yarışması'nda son 20 projenin analiz edildiğini söyledi. İmamoğlu, projelerin Taksim’in bütününe hizmet eden beton ağırlıklı görüntüyü ortadan kaldırmaya odaklandığını belirtti...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un gündemi depremdir!

Riva Deresi kıyısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili, "İstanbul'un böyle bir gündemi yoktur. Ama İstanbul'un ‘deprem' diye bir gündemi vardır" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada, " Deprem için büyük bir mücadeleye varız; kul, köle oluruz. Emre amade oluruz. Ama Kanal İstanbul için de karşınızda dimdik dururuz" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Deprem bilincini artırmak istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 17 Ağustos Depremi’yle ilgili paylaşım yaptı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul paylaşımı!

Kanal İstanbul projesinin yapılması halinde kentin su kaynaklarının üçte birinin yok olacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul bu işten ihale alacak malum şirketler için rüya gibi bir proje" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul projesinden etkilenecek bölgelere ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinden kuzeyde en fazla etkilenecek bölgelerin başında yer alan Yeniköy ve Karaburun’da incelemelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kanala karşı hukuki, vicdani mücadelemizi sonuna kadar vereceğimizi ve bu konuda kararlı olduğumuzu buradan ifade edeyim. Herkesi de kendi alanında, sorumluluk alanında göreve davet ediyorum” dedi...

Sakarya Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri Haberi

Sakarya Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri resmi açılış töreninin yoğun hava muhalefeti nedeni ile ileri bir tarihe ertelendiği ifade edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Daha önce 30 Eylül Çarşamba günü (bugün), saat 17.30’da gerçekleştirileceği duyurulan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nin resmi açılış töreni, yoğun hava muhalefeti nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.”



Sakarya Büyükşehir...