20 / 04 / 2024

Sakarya Erenler dönüşüm projeleri

Sakarya Erenler dönüşüm projeleri

Sakarya Erenler'in değerine değer katacak olan kentsel dönüşüm projesinin 1. Etap 1. Kısım çalışmalarında sona gelindi.

Erenler'deki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Erenlerdeki dönüşümün Türkiye'ye örnek teşkil edecek nitelikte olduğunu belirten Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Biz tüm gövdemizi taşın altına atarak bu yola çıktık" dedi.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Sakarya’nın Erenler İlçesinde başlatılan ve Türkiye’nin en büyük alanını kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesinde 280 konut ve 2 ticaret merkezini içeren ilk etap çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Sakarya'da 7 bin konut dönüşüm bekliyor!

Sakarya Müteahhitler Birliği tarafından gerçekleştirilen 4. Sektör Etkinliği'nde önemli açıklamalar yapan  Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Sakarya'da 7 bin konutun dönüşüm beklediğini söyledi.

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm için yeni fon önerisi!

Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu başkanlığında toplandı. Kentsel dönüşüm çalışmaları için fon kurulması yönünde öneride bulunuldu. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya'da öncelik kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve birlik yönetimi ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlandığını dile getirdi. 

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Savga tarafından kuruldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Sakarya'nın öncelikli gündemi 'kentsel dönüşüm'!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı seçilen AK Parti Milletvekili Uncuoğlu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm işlemleri bakanlık onayıyla başlayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya'da bakanlık onayıyla kentsel dönüşüm işlemleri başlayacak" dedi.

Sakarya Erenler dönüşüm projeleri Haberi

Sakarya Erenler dönüşüm projeleri

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm projesinin bitim aşamasında olan ve şu anda çevre düzenlemeleri yapılan 1. Etap çalışmalarını yerinde inceledi. 280 konut ve 1 iş merkezinin inşa edildiği alanda incelemelerde bulunan ve Depreme dayanıklı yapılar yaptıklarını belirten Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İnşa edilen konutların altında 80 cm çapında 130 tane beton kazık olduğuna, Bakanlığın 10 şiddetinde ki bir depremi baz alarak statik hesaplamalar sonucunda onay verdiğine dikkat çekti. Başkan Öztürk; "Belediyemiz, bakanlıktan tam yetki alarak kentsel dönüşüm projesini yürüten ilk belediye olmanın sorumluluğu içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Kentsel Dönüşüm çalışmalarımızla doğal afetlere hazırlıklı, insan hayatını tehdit eden risklerden arındırılmış normlara uygun sağlıklı, güvenli, sürdürülebilir yaşam alanları oluşturulması hedefi ile yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Vatandaşlarımızın sabrı ve desteği...