26 / 04 / 2024

sakarya erenler kentsel dönüşüm son durum

sakarya erenler kentsel dönüşüm son durum

Erenler Belediyesi 144 konuttan oluşan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesine başladı. Belediyenin toplantı salonunda düzenlenen imza protokolünden sonra ihaleyi alan firma ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Sakarya Erenler'deki dönüşüm'de 2. etap ihalesi tamamlandı!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi tamamlandı. Erenler Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ihaleye 5 firma teklif verdi.

Sakarya Erenler'deki dönüşümün 1. etabı tamamlandı!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm projesinin bitim aşamasındaki 1. Etap çalışmalarını yerinde inceledi.Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, çok kısa bir süre içerisinde tapu dağıtımının yapılacağını bir kez daha müjdeledi.

Sakarya Erenler'deki dönüşümde 280 konut Şubat'ta teslim!

Erenler Belediyesi tarafından Küpçüler ve Yenimahalle bölgelerindeki 666 dönüm alanda başlatılan kentsel dönüşüm projesinin 280 konutluk birinci etabı sona doğru yaklaşıyor.

Sakarya Erenler'deki dönüşüm Ocak 2016'da tamamlanacak!

Erenler’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Erenler’de tamamlanan ve planlanan yatımların toplam maliyeti 170 milyon TL’dir. Projelerimizi bir bir hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Erenler'deki dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Erenlerdeki dönüşümün Türkiye'ye örnek teşkil edecek nitelikte olduğunu belirten Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Biz tüm gövdemizi taşın altına atarak bu yola çıktık" dedi.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Sakarya’nın Erenler İlçesinde başlatılan ve Türkiye’nin en büyük alanını kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesinde 280 konut ve 2 ticaret merkezini içeren ilk etap çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Küpçüler Mahallesi'nde başlatılan 1.etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilen programda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, aklın ve bilimin önceliğinde güvenli ve estetik bir şehir inşa edeceklerini belirtti.

Sakarya Erenler’de kentsel dönüşüm temel atma töreni gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sakarya Erenler Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Sakarya Erenler’de Kentsel Dönüşüm temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Sakarya Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni gerçekleşti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Hükümetin TOKİ ve yerel yönetimlerin iş birliğiyle toplu konutta devrim gerçekleştirdiğini belirtti.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Temel Atma Töreni, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam'ın katılımlarıyla bugün gerçekleştirilecek.

Sakarya Erenler'deki kentsel dönüşüm 3,5 yılda bitecek!

Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri Kentsel Dönüşüm Projesi birinci etap 280 konut ve 2 ticaret merkezi inşaat çalışmalarını yerinde incelediler. Cavit Öztürk: "Kentsel Dönüşüm Projemizi 3,5 yılda bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf imarlı arsayı kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Belediyeden ticaret alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı...

Sakarya Erenler'de 42.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan gayrimenkulü 42 milyon 190 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

sakarya erenler kentsel dönüşüm son durum Haberi

sakarya erenler kentsel dönüşüm son durum

Erenler Belediyesi 144 konuttan oluşan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesine başladı.


Belediyenin toplantı salonunda düzenlenen imza protokolünden sonra ihaleyi alan firma ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.


“Deneyimli kadromuz ile bu yıl bu iş tamam”


Firma yetkilisi yaptığı açıklamada; Projemiz kapsamında 144 konut olup konutlarımız 75 metrekareden 180 metrekareye kadar dublex ve triplex dairelerden oluşmaktadır. Proje kapsamında çevre yolları, peyzaj, istinat duvarı, site içerisi gezi yolları, dinlenme ve oyun alanları bulunmaktadır. Allah hayırlı uğurlu etsin. Firma olarak yaklaşık 20 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründeyiz. Deneyimli kadromuzla en iyi şekilde işlerimizi yürütüyoruz. Bu projede de 14 aydan kısa bir sürede yani bu yıl içerisinde bu işi tamamlayarak zamanından önce teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.


“Bu yıl içinde ikinci etap...