27 / 04 / 2024

sakarya erenler kentsel dönüşüm

sakarya erenler kentsel dönüşüm

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Sakarya Erenler kentsel dönüşümle değerlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve teknik heyeti, Erenler Belediye Başkanı Kılıç ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Başkan Yüce, "Roman vatandaşlarımızın ikamet ettiği bölgeyi kentsel dönüşüme tabii tutacak ve yeni bir yerleşim yeri oluşturacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir'in gündemi kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Erenler ve Serdivan Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Kılıç’a yapılan ziyarette ise gündem kentsel dönüşüm oldu.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde tapular teslim ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşüm teslim töreninde yaptığı açıklamada, “15 yıl içerisinde 7 buçuk milyon konutu baştan sona yenileceğiz” dedi.

Sakarya Erenler'in dönüşüm projesine tam not!

Sakarya Erenler'in kentsel dönüşüm modeli TOKİ Başkanı Ergün Turan'a sunuldu. Proje, Turan'dan tam not aldı.

Sakarya Erenler'deki dönüşümde 280 konut tamamlandı!

Sakarya Erenler'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında 666 dönüm alana inşa edilecek 4 bin konuttan 280 dairenin inşaatının tamamlanmasıyla hak sahipleri dairelerine yerleşmeye başladı.

Sakarya Erenler kentsel dönüşümde 2. Etap temeli atıldı!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. İkinci etapta ilk temelin beton dökülmesi çalışmalarına Belediye Meclis Üyeleri de katılarak incelemelerde bulundu.

Sakarya Erenler'de 2. etap kentsel dönüşüm projesi başladı!

Erenler Belediyesi 144 konuttan oluşan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesine başladı. Belediyenin toplantı salonunda düzenlenen imza protokolünden sonra ihaleyi alan firma ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Sakarya Erenler'deki dönüşüm'de 2. etap ihalesi tamamlandı!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi tamamlandı. Erenler Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ihaleye 5 firma teklif verdi.

Sakarya Erenler'deki dönüşümde 2. etap ihalesi 3 Kasım'da!

Erenler Belediyesi, Türkiye’ye örnek teşkil eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci etap çalışmalarını tamamladı. Hak sahiplerine tapuları tek tek teslim edilirken; 2. Etap için de ihale tarihi belli oldu.

Sakarya Erenler'deki dönüşümde ilk daireler satışa çıkıyor!

Türkiye'ye örnek olan Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap ilk dairelerinin satışa çıkışı ile ilgili konuşan Başkan Öztürk, “Konutlara şimdiden ilginin büyük olduğunu belirtmek isterim. Erenlerimiz’e hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Erenler'deki dönüşüm örnek gösteriliyor!

Sakarya Erenler Belediyesini ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu burada Başkan Öztürk ile görüşerek Örnek Proje olarak gösterilen Kentsel Dönüşüm ile ilgili bilgi aldı.

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindi!

Sakarya Erenler'in değerine değer katacak olan kentsel dönüşüm projesinin 1. Etap 1. Kısım çalışmalarında sona gelindi.

Sakarya Erenler'deki dönüşümün 1. etabı tamamlandı!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, kentsel dönüşüm projesinin bitim aşamasındaki 1. Etap çalışmalarını yerinde inceledi.Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, çok kısa bir süre içerisinde tapu dağıtımının yapılacağını bir kez daha müjdeledi.

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf imarlı arsayı kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Belediyeden ticaret alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı...

Sakarya Erenler'de 42.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan gayrimenkulü 42 milyon 190 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

sakarya erenler kentsel dönüşüm Haberi

sakarya erenler kentsel dönüşüm

Erenler Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç Başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Erenler Belediyesi'nde yer alan habere göre;  toplantıda kentsel dönüşüm imar planları hakkında yeni kararlar alındı.

Kentsel Dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu aktaran Başkan Fevzi Kılıç, bugüne kadar Kentsel Dönüşüm kapsamında yapılan çalışmalar hakkında yorum yaparak şu açıklamalarda bulundu:

"2 etabının gerçekleştiği kentsel dönüşüm projesinde, imar planı değişikliği, Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Yapılan çalışmaları değerlendirdiğimizde, 1.Etap ta 280 konut yapıldı yaşam devam ediyor, 2. Etap’ta 144 konut yapıldı. Göreve başlar başlamaz 144 konutun satışlarına hız verdik. Bugün itibariyle 137 tanesinin satışını gerçekleştirdik. Kentsel Dönüşümle ilgili yapacaklarımızla ilgili ekibimiz çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. 52 ada dan oluşan Kentsel Dönüşüm Alanıyla ilgili detaylı bilgiyi önümüzdeki günlerde...