24 / 04 / 2024

sakarya eski yazlık belediyesi restorasyonu

sakarya eski yazlık belediyesi restorasyonu

Sakarya Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları ile tekrar kullanıma kazandırılacak olan tesisin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi...

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Ada Kaya İnşaat Yazlık'ta konut yapımına başladı!

Sakarya'da inşaat alanından önemli adımlar atan Ada Kaya İnşaat, Serdivan Yazlık'taki 100 konutluk projesinin startını verdi.

600 bine yakın yazlık konut turizme hizmet edebilir!

İkincil konut olarak da adlandırılan yazlık veya mevsimlik konutların turizme kazandırılması için başlatılan çeşitli projeleri değerlendiren uzmanlar, toplam yatak kapasitesinin yaklaşık yüzde 75'ini böyle konutlardan sağlayan İspanya'yı örnek gösterdi.

Hamptons'ta yazlık evlerin kiraları 1.2 milyon dolardan başlıyor!

Hamptons'ta yazlık evlerin kiraları dudak uçuklatıyor. Ralph Lauren, Steven Spielberg ve Martha Stewart'ın yaz aylarını geçirdiği Hampston'da bir aylık kirası 1 milyon 200 bin doları bulan bir ev bile var...

1984 yılında İstanbul'da yazlık ev kiraları tavan yapmış!

1984 yılında İstanbul'da yazlık kiraları tavan yapmış. Adalar'da birçok yazlık 2 ve 2.5 milyon lira arasında kiraya veriliyormuş. Yazlık evler Florya, Ataköy'de ise 60 bin ile 2.5 milyon lira arasında değişiyormuş.

Gaziantep İslahiye eski hükümet konağı yıkılıyor!

Gaziantep'te İslahiye Kaymakamlığı'nın restorasyonu tamamlanan eski belediye binasına geçmesinin ardından, 5 katlı eski hükümet konağının yıkımı başladı. Boşalacak alanın altına otopark yapılacağı ve Milli Egemenlik Meydanı'na dahil edileceğini belirtildi

Dünyanın en eski tatil köyü misafirlerini ağırlayacak!

Dünyanın "en eski tatil köyü" olarak nitelendirilen Sığacık büyük bir dönüşüme hazırlanıyor. Tüm evleri kapsayacak ev pansiyonculuğuyla, 600 yataklı, dünyanın en eski tatil köyü Kaleiçi'nde oluşturulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni projelerini açıkladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı yaklaşık 250 Milyon TL’lik yatırımlar ile ilgili bilgi aldı.

Yazlık site aidatları nasıl belirlenir?

Yazlık sitelerde, günlük temizlik, güvenlik vb. gibi hizmetler için yazlık sakinleri tarafından belli oranlarda aidat ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, yazlık site aidatları nasıl belirlenir? Yazlık site aidatı ne zaman ödenir?

Yazlık site kuralları!

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince apartman ve konut sitelerinde nasıl yönetim oluşturulabiliyorsa, yazlık sitelerde de yönetim oluşturulabiliyor. Peki, bir yazlık da uyulması gereken kurallar neler olmalıdır? Yazlık site kuralları nelerdir?

Yazlık site yönetimi yönetmeliği!

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, sekiz ve sekizden fazla bağımsız bölüm bulunan yapılarda yönetimin oluşturulması zorunlu oluyor. Peki, yazlık sitede yönetim nasıl oluşturulur? İşte yazlık site yönetimi yönetmeliği...

sakarya eski yazlık belediyesi restorasyonu Haberi

sakarya eski yazlık belediyesi restorasyonu


Serpan Belediyesi tarafından Eski Yazlık Belediyesi Ek Hizmet binasında gerçekleştirilen çevre düzenleme ve restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.


Sakarya Serpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları ile tekrar kullanıma kazandırılacak olan tesisin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi. Peyzaj çalışmalarında sona gelinen, restorasyon çalışmalarının da büyük bir kısmının tamamlandığı Eski Yazlık Belediyesi Hizmet Binası’nda, Vatan Mahalle Muhtarlığı’na da yer tahsis edilecek.


Serpan Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, içerisinde sosyal faaliyetlerin de yapılabileceği tesisten en üst düzeyde faydalanmak istenildiği ifade edilirken, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Sakarya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne ait binada hizmet veren Vatan Mahalle Muhtarlığı’nın da yeni binada hizmet vereceği belirtilirken, çevre düzenlemesi ve restorasyon faaliyetlerinin tamamlanması ile birlikte, Yazlık Bölgesi’nin önemli bir...