25 / 04 / 2024

Sakarya Geyve ve Taraklı içme suyu yatırımları

Sakarya Geyve ve Taraklı içme suyu yatırımları

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Ankara ve Antalya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları..

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma Bakanlığı 5 ildeki raylı sistem projelerini üstlendi!

Bursa, Kocaeli, Sakarya, Trabzon ve Samsun'da bulunan raylı sistem projelerine dair bazı işleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi. Söz konusu karar bugünkü 32342 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı ve Serdivan'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar ticaret ve konut imarlı olarak belirtildi.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

SATSO’da gündem inşaat sektörü!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 4. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısında inşaat sektörü ele alındı.

Reysaş GYO'nun 2 ildeki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye ve Düzce Akçakoca ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya Karasu ve Kocaali için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ve Kocaaali ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Geyve ve Taraklı içme suyu yatırımları Haberi

Sakarya Geyve ve Taraklı içme suyu yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taraklı ve Geyve’ye bağlı 33 mahalleyi daha sağlıklı ve bol içmesuyu ile buluşturacak projede hat kaynak töreni gerçekleştirildi. Taraklı Meydanı’nda gerçekleştirilen törene AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Taraklı Kaymakamı Cihat Koç, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Halil İbrahim Balcı, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


İlçelerimizin geleceğini inşa ediyoruz

Programın açılış konuşmasında iki ilçenin içmesuyu geleceği için önemli bir garanti oluşturduklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bugün, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız çok büyük bir projenin kaynak töreni için sizlerle birlikteyiz. İstanbul’un...