26 / 04 / 2024

sakarya Hendek Atatürk Parkı

sakarya Hendek Atatürk Parkı

Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendeklilere müjdeleri sıraladı: “Hendek Atatürk Parkı’nda örnek bir dönüşüm çalışmasını hayata geçireceğiz" dedi

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Eski Sakarya Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, eski Sakarya Atatürk Stadyumu’nun ‘Millet Bahçesi’ yapılacağı müjdesini vermesi sonrasında statta yıkım çalışmaları hızla başladı. 

Atatürk Parkı Hendek Belediyesi’ne devredildi!

Hendek Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü toplantısında alınan kararla Atatürk Parkı Hendek Belediyesi’ne devredildi.

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak!

TOKİ tarafından UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin 154 seyirci kapasiteli Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak.

TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nı 78 milyon TL'ye satıyor!

27 dönümlük Sakarya Atatürk Stadı TOKİ tarafından açık arttırma yöntemiyle satışa sunuldu. TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nın ihalesi 8 Haziran’da İstanbul’da yapılacak.

Sakarya Hendek Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Hendek Atatürk Parkı içerisinde hayata geçirilecek yeni yaşam merkezi projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Sakarya Atatürk Okulu'nun yerine otopark mı yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen Atatürk İlköğretim Okulu'nun yerine otopark yapılması teklifi vatandaşa soruldu.

Adapazarı Atatürk İlkokulu otoparka dönüşecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Adapazarı Atatürk İlkokulu’nun yıkılıp, yerine otopark yapılması projesi gündeme taşındı.

Sakarya Atatürk Stadı arazisi imara açıldı!

TOKİ'ye devredilen Atatürk Stadı arazisini imara açılması yönündeki plan değişikliği teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Buna göre TOKİ burada 4 katlı konut ve AVM inşa edebilecek.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Atatürk Stadı yerine AVM ve rezidans yapılamaz!

Sakarya Yeni Haber Gazetesi köşe yazarı Sezai Matur bugün köşesinde " Atatürk Stadı'nın yerine cami yapılsın " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Hendek Atatürk Parkı dönüşecek!

Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendeklilere müjdeleri sıraladı: “Hendek Atatürk Parkı’nda örnek bir dönüşüm çalışmasını hayata geçireceğiz" dedi

Erenler Atatürk Stadı yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Erenler Atatürk Stadyumu Sentetik Sahasında tribün çatısı yenileme çalışmaları sona erdi.

sakarya Hendek Atatürk Parkı Haberi

sakarya Hendek Atatürk Parkı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe ziyaretlerine Hendek ile devam etti. Beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ile Hendek Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu, devam eden çalışmalar ile ilgili Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’den bilgiler aldı. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve muhtarların da yer aldığı ziyarette Hendek’e yeni müjdeler verildi.


Hendek’in Marka Değeri Yükselecek

Hendeklilere yeni bir projenin sözünü veren Başkan Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi eliyle ilçeye yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi. Toçoğlu, “Dünkü Taraklı ilçe ziyaretimizin ardından bugün de kurmaylarımızla Hendek’i ziyaret ettik. Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’den ilçede devam eden yatırımlar ile ilgili bilgiler aldık. Altyapı, içmesuyu, asfalt ve diğer başlıklardaki hizmetlerimizin yanında...