23 / 04 / 2024

Sakarya Karaaptiler altyapı çalışmaları

Sakarya Karaaptiler altyapı çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Karaaptiler Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Toçoğlu Karaaptiler sakinlerinin uzun yıllar atıksu konusunda sorun yaşamayacaklarını ifade etti.

Sakarya Karaaptiler’in altyapısı yenileniyor!

Arifiye Karaaptiler Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının başladığını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölgede başlattığımız çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 15 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edeceğiz" dedi

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Sakarya Kocaali 403 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı 159 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Alandüzü Mahallesi 159 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli,Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 403 yeni konut müjdesi!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 7 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 3 yeni okul!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi, Yahyalar Mah 16 Derslik Karaosman İlkokulu, Ozanlar Mah Arayer Mevki 16 Derslik Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, Tuzla Mah 16 Derslikli Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Sakarya Karasu'da konut yüzde 27, arsa yüzde 69 kazandırdı!

Endeksa'nın  güncel verilerine göre son yıllarda turistik ilgi gören ve altyapı çalışmaları nedeniyle de değerlenen Sakarya Karasu‘da 3 yılda konut fiyatları yüzde 27, konut imarlı arsa fiyatları ise yüzde 69 artış gösterdi. İlçede ortalama konut metrekare fiyatının 1.666 TL olduğu belirtiliyor.

Sakarya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sakarya İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sakarya'da Millet Bahçesi yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Millet Bahçesi ile millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptırılacak.

Sakarya Karaaptiler altyapı çalışmaları Haberi

Sakarya Karaaptiler altyapı çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Karaaptiler Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’ten proje ile ilgili bilgiler alan Başkan Toçoğlu, bölgede 4 milyonluk yatırımla 16 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa ettiklerini söyledi. Toçoğlu ayrıca projenin tamamlanması ile Karaaptiler sakinlerinin uzun yıllar atıksu konusunda sorun yaşamayacaklarını ifade etti.


Sağlam Altyapı Sorunsuz İçmesuyu

Şehir genelinde sağlam altyapı sorunsuz içmesuyu hedefiyle çalışmaya devam ettiklerini belirten Toçoğlu, “Şehrimizin dört bir yanında içmesuyu şebeke hatlarını yeniliyor, yeni arıtma tesisleri ile entegre su yönetimi adına önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Atıksu konusunda da Sakarya’nın tamamına yayılan hizmetlerimiz mevcut. Bunlardan biri de Arifiye Karaaptiler bölgesinde başlatmış olduğumuz kanalizasyon hattı çalışmasıydı. Geçtiğimiz günlerde ihaleyi tamamlamış, çalışmaları başlatmıştık. Hedefimiz Karaaptiler’i de sağlam altyapıyla buluşturmak” diye konuştu.


4...