20 / 04 / 2024

Sakarya Karasu yatırımları

Sakarya Karasu yatırımları

Sakarya'nın Karasu ilçesi yeni yatırımlarla adeta Kanal İstanbul projesi ile yarışıyor. Proje Bazlı Teşvik Sistemi'yle yaklaşık 5 milyar TL yatırım alan ilçe, iş dünyasının radarına girdi. İlçe yeni yatırımlarla savunma sanayinin başkenti olacak...

Sakarya Karasu yeni yatırımlarla değerleniyor!

Karasu’da balık tutan vatandaşlara rastgele dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: “Karasu’ya değer katan yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Sakarya Karasu'ya 70 milyonluk altyapı yatırımı!

Yeni büyükşehir yasasının ardından SASKİ hizmet sınırlarına dâhil olan Karasu ilçesinde altyapı çalışmalarındaki memnuniyet her geçen gün artıyor.

Sakarya Karasu'da 19 yeni proje tanıtıldı!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mayıs ayı olağan meclis toplantısında dönem içerisinde yaptığı çalışmaları ve hazırladıkları 19 projeyi tanıttı.

Sakarya Karasu’nun 16 mahallesine müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Karasu ilçesinde yeni bir içmesuyu çalışmasını daha başlattı. İlçeyi besleyen hatta yeni bir içmesuyu kaynağı ilave eden SASKİ, bölgedeki 16 mahalleye de kesintisiz içmesuyu ulaştıracak

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Son 17 yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Sakarya'nın yatırımları masaya yatırıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Boa İnşaat Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boa İnşaat Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Levent Batu Karasu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kanlıca, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya’daki çevre yatırımları değerlendirildi!

Sakarya Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, tamamlanan çevre yatırımları, yeni projeler, çevre kirliliği ve diğer alanlardaki tüm çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Karasu'ya 35 milyon TL'lik alt yapı yatırımları yapılacak!

Sakarya'nın kuzey bölgesini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Başkan Toçoğlu, bir müjde daha verdi. Toçoğlu, "Karasu'ya değeri 35 milyon TL olan yeni altyapı yatırımları kazandırıyoruz.

Sakarya Karasu yatırımları Haberi

Sakarya Karasu yatırımları

SAHİP olduğu olduğu stratejik konumu, hızla gelişen sanayisi ve doğal güzelliği ile hem iş dünyasının hem de turizm sektörünün dikkatini çeken Sakarya, son dönemlerde yıldızı en çok parlayan illerin başında geliyor. Savunma sanayi başta olmak üzere ulaşım araçları ekipmanları ve hammadde üretimi ile diğer sanayi kollarının merkezi haline gelmeye başlayan ilin en çok dikkat çeken ilçesi ise Karasu. Potansiyeli yüksek olan ilçe son zamanlarda dünyanın önde gelen yatırımcılarının ve iş dünyasının önemli temsilcilerinin radarına girdi.

Para'dan Okhan Şentürk'ün haberine göre; Geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde gerçekleştirilecek olan ve Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen “Proje Bazlı Teşvik Sistemi” içerisindeki 23 projeden beşi Karasu’da gerçekleştirilecek. Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında, BMC’nin dört, Assan’ın ise bir projesi Karasu’da hayata geçecek. Yayınlanan teşvik listesindeki rapora göre,...