19 / 04 / 2024

Sakarya kent projeleri

Sakarya kent projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent bölgesinde hayata geçirilen projelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya'da yol çalışmaları artacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ Sakarya İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Sakarya kent merkezinde inşa edilecek olan toplam 1760 konutun kuraları çekiliyor...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı 25 Aralık'ta!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi projeleri hakkında detaylı bilgileri paylaşmak üzere 25 Aralık Çarşamba günü toplantı düzenliyor...

Sakarya'ya 6 yeni kent müzesi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’da 6 müzenin yapılacağının müjdesini verdi. Yüce, "İnşallah şehrimiz ‘Müzeler Şehri’ haline gelecektir” dedi.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

Sakarya'nın imar planını aktaran fikir yarışması düzenlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada "2071 Kent Vizyonu" çerçevesinde şehrin gelecekteki imar planını aktaran uluslararası bir fikir yarışması düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 934 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede? TOKİ Ankara 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Sakarya kent projeleri Haberi

Sakarya kent projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman’da inşa edilen park projesinde devam eden çalışmalarda incelemeler yaptı. Projede temel çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Başkan Toçoğlu, Yenikent bölgesine yeni bir yaşam alanı kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 99 depreminin ardından kalıcı konutların inşa edildiği Yenikent bölgesine ayrı önem verdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “99 depreminin ardından Sakarya’nın sağlam zeminlere taşınması kararını alarak Yenikent’i gündemimize aldık. Bölgeye verdiğimiz özel önemin en büyük göstergesi bugüne kadar yaptığımız yatırımlardır. Yenikent’e yönelik yapılan otel eleştirilerine de yatırımlarımızla karşılık verdik. Yeni yaşam alanları, sosyal alanlar, eğitim, altyapı ve ulaşım yatırımlarını hayata geçirdik. Hamdolsun önümüzde her geçen gün gelişen bir Yenikent var” dedi.

Yenikent’te önemli yatırımları hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Öncelikle altyapıya...