28 / 03 / 2024

sakarya müzesi bakım çalışmaları

sakarya müzesi bakım çalışmaları

Bakım, onarım ve teşhir tanzim çalışmaları nedeni ile 24 Ocak 2014 tarihinde ziyarete kapatılmış olan Sakarya Müzesi’nin 10 Haziran 2014 tarihinden sonra tekrardan hizmete gireceği bildirildi...

Sakarya'da 7 bin konut dönüşüm bekliyor!

Sakarya Müteahhitler Birliği tarafından gerçekleştirilen 4. Sektör Etkinliği'nde önemli açıklamalar yapan  Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Sakarya'da 7 bin konutun dönüşüm beklediğini söyledi.

Sakarya'da öncelik kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve birlik yönetimi ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlandığını dile getirdi. 

Ekrem Yüce: Önceliğimiz depreme hazırlıklı bir şehir oluşturmaktır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya’mızı depremlere hazır bir şehir haline taşıyacağız” dedi.

Sakarya’daki 4 bin bina kentsel dönüşüm bekliyor!

Manisa depreminin Sakarya’da da hissedilmesinin ardından Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak:“Vatandaşların çok katlı, deprem yorgunu binaları terk etmesi lazım.” dedi.

Murat Bayrak: Ev alacaklar acele edin!

Kredi faizleri, tapu harcı ve KDV’de ki indirimler konut alacaklara büyük avantaj sağlıyor. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak tapu harcı ve KDV oranında ki indirimin 31 Aralık’ta sona ereceğini hatırlattı.  

Sakarya'ya 6 yeni kent müzesi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’da 6 müzenin yapılacağının müjdesini verdi. Yüce, "İnşallah şehrimiz ‘Müzeler Şehri’ haline gelecektir” dedi.

Konut stokları kısa sürede eriyecek!

Merkez Bankası'nın faiz indirimini değerlendiren Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, konut stoklarının kısa sürede eriyeceğini söyledi. 

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sakarya mimari anlayışıyla örnek olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Dikey mimari değil, yatay mimari anlayışının hakim olduğu Sakarya’mızın örnek bir şehir olmasında çok büyük katkılarınız olacağından şüphem yok. Bu katkılarınız esnasında her daim yanınızda olacağım” dedi.

Sakarya Büyükşehir'in gündemi kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Erenler ve Serdivan Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Kılıç’a yapılan ziyarette ise gündem kentsel dönüşüm oldu.

Sakarya'daki 1. Ana Bakım Fabrikası satılmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'daki 1. Ana Bakım Fabrikası'nın satılmayacağını, işletme hakkının devredileceğini söyledi...

Minyatür Amasya Müzesi yenilendi!

Amasya'da 2008 yılında inşa edilen Minyatür Amasya Müzesi yenilendi. Hizmete girmesi planlanan proje kapsamında bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Murat Bayrak: Müteahhitler dönüşüm istiyor!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, çarpık yapılaşma sorununa değindi. Bayrak, yapılaşmanın önüne kentsel dönüşümle geçileceğini belirtti. 

sakarya müzesi bakım çalışmaları Haberi

sakarya müzesi bakım çalışmaları


Bakım, onarım ve teşhir tanzim çalışmaları nedeni ile 24 Ocak 2014 tarihinde ziyarete kapatılmış olan Sakarya Müzesi’nin 10 Haziran 2014 tarihinden sonra tekrardan hizmete gireceği bildirildi.


Sakarya Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan ve ziyaretçi akınına uğrayan müzenin bakım, onarım ve teşhir tanzim çalışmaları nedeni ile ziyarete kapatıldığı ve 10 Haziran 2014 tarihinden sonra tekrardan ziyaretçilere açılacağı...