26 / 04 / 2024

Sakarya otopark projeleri

Sakarya otopark projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katlı Otopark Projesi, açılışını Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı ‘TRANSIST - 9. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda 1’incilik ödülüne layık görüldü.

Sakarya'da otopark denetimleri sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı otoparklara yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Sakarya katlı otopark projesinde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı şehir merkezinde yapımı tüm hızıyla devam eden Katlı Otopark Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya'ya yeni otoparklar inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Toçoğlu, "Şehir merkezi ve ilçelerimiz her geçen gün gelişiyor. Ulaşım alanındaki yaşanabilecek yoğunluğu yeni otoparklar inşa ederek ortadan kaldırmayı hedefliyoruz" dedi.

Sakarya'ya yeni otoparklar inşa edilecek!

Büyükşehir Meclisi’nde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehir merkezi ve ilçelerimiz her geçen gün gelişiyor. Ulaşım alanındaki yaşanabilecek yoğunluğu yeni otoparklar inşa ederek ortadan kaldırmayı hedefliyoruz” dedi.

Sakarya'ya katlı otopark müjdesi!

Katlı Otopark Projesi ile ilgili yer tespitinin tamamlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Sayın Bakanımızın da destekleri ile Milli Egemenlik Caddesi’nde bulunan Müftülük Binasının yanındaki TCDD’ye ait arazide ilk katlı otoparkımızı inşa edeceğiz

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya'ya yeni otopark projesi!

Sakarya Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Atatürk İlköğretim Okulu’nun bulunduğu alana inşa edilecek otopark projesini sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Otopark projesinin 700 araç kapasiteli olduğu belirtildi.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir merkezine otopark 24 derslikli 2 yeni okul inşa ettiklerini söyledi.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Çanakkale Biga'da 8 katlı otoparkın temeli atıldı!

Çanakkale Biga Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde hayata geçireceği katlı otoparkın temeli atıldı. Otopark toplam 9 bin 544 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Sakarya otopark projeleri Haberi

Sakarya otopark projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nin işbirliği ile hayata geçirilen şehrin ilk Katlı Otopark Projesi önemli bir ödüle layık görüldü. Sakarya’daki ulaşım sistemleri alanında dikkat çeken bir yeri olacak ve yılsonunda yapımı tamamlanacak olan Katlı Otopark, açılışını Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı ‘TRANSIST - 9. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda 1’incilik ödülünü almaya hak kazandı. Büyükşehir Belediyesi’nin bu ödülü 50’den fazla katılım arasından ‘verimlilik kategorisinde’ alacağı öğrenildi.


Çok yönlü bir proje

Proje yürütücüleri arasında yer alan SAÜ öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Metin Varan, “Proje park ücretlerini ödemede yeni teknolojilerin kullanılarak ödeme yapılmasını sağlıyor. Aynı zamanda trafik yönlendirme sistemi kurularak, entegre çalışan şehir parklanma yönetim sistemini hayata geçirmeyi mümkün kılıyor. Böylece sürücülerin gün içi yoğun saatlerde park yeri bulmada...