28 / 03 / 2024

sakarya stadı nerede

sakarya stadı nerede

TOKİ'nin Sakarya’ya yapacağı 25 bin kişilik stadyumda çalışmalar devam ediyor. 30 Nisanda ihalesi yapılan ve TOKİ tarafından müteahhit firmaya devir teslimini yapılan 126 bin metre kare dönüm üzerine kurulacak olan stadın yapım işlemleri devam ediyor...

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak!

TOKİ tarafından UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin 154 seyirci kapasiteli Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak.

Yeni Sakarya Stadı 27 Eylül'de açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı arayarak, Sakarya’da yapımı devam eden stadyumun 27 Eylül’e yetiştirilmesi talimatı verdi.

Sakaryaspor'un yeni stadında sona gelindi!

Türk futboluna çok sayıda başarılı sporcu kazandıran ve 2. Lig'e yükselen Sakarya temsilcisi, yeni sezondaki ilk iç saha maçına, UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin kişilik yeni stadında çıkacak.

Yeni Sakarya Stadı'yla ilgili TOKİ'den açıklama!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapımı devam eden Yeni Sakarya Stadı'ndaki son durum sosyal medya hesabından paylaşıldı.

TOKİ Sakarya şehir stadının eski yerini 77,9 milyon liraya satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), 27 dönüm alana sahip Sakarya şehir stadının eski yerinin açık artırma usulu satışa çıkardı. Stadın bedeli ise 77 milyon 968 bin 742 lira.

TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nı 78 milyon TL'ye satıyor!

27 dönümlük Sakarya Atatürk Stadı TOKİ tarafından açık arttırma yöntemiyle satışa sunuldu. TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nın ihalesi 8 Haziran’da İstanbul’da yapılacak.

Sakarya Stadı'nın inşaatı için açıklama geldi!

Gündemde olan Sakarya Stadı ile ilgili yorumlara firma yetkililerinden açıklama geldi. İnşaat sürecinde herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.

Sakarya Atatürk Stadı arazisi imara açıldı!

TOKİ'ye devredilen Atatürk Stadı arazisini imara açılması yönündeki plan değişikliği teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Buna göre TOKİ burada 4 katlı konut ve AVM inşa edebilecek.

Sakaryaspor Stadı Eylül'de açılacak!

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yeni yapılan stadın hızla ilerlediğini söyledi. Gürses, ''Eylül'ün ikinci yarısında Cumhurbaşkanımız Sakarya’ya gelerek stadın açılışını yapabilir” dedi.

Sakarya'nın yeni stadı ne zaman açılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın inşaatı devam eden Sakarya'daki yeni stadyumun bu tarihe kadar bitirilmesi talimatı vermesi üzerine Gençlik Spor Bakanlığı harekete geçti.

Sakarya Atatürk Stadı yerine AVM ve rezidans yapılamaz!

Sakarya Yeni Haber Gazetesi köşe yazarı Sezai Matur bugün köşesinde " Atatürk Stadı'nın yerine cami yapılsın " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

sakarya stadı nerede Haberi

sakarya stadı nerede


TOKİ'nin Sakarya’ya yapacağı 25 bin kişilik stadyumda çalışmalar devam ediyor. 30 Nisanda ihalesi yapılan ve TOKİ tarafından müteahhit firmaya devir teslimini yapılan 126 bin metre kare dönüm üzerine kurulacak olan stadın yapım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor.


Toplu Konut İdaresi’nin Tepekum Mahallesinde inşa edeceği Sakarya’nın yeni stadı için inşaat çalışmaları hızla devam ederken, 25 bin kişilik Sakarya Stadyumu’nun hedeflenen tarihten daha erken bir tarihte teslim edilmesi için sürpriz bir çalışmanın da yapıldığı belirtiliyor. Alanı temizleyen yüklenici firma stat demirlerini dikmeye başladı bile. Stadyumun yanı sıra otopark, restoranlar ve mağazaların inşaat çalışmaları da aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.


126 bin metre karelik bir alana inşa edilmesi planlanan ve 106 milyon TL harcanan stadyumun 800 iş gününden önce biteceği öğrenildi.



Sakarya...