28 / 03 / 2024

Sakarya Taraklı su sorunu

Sakarya Taraklı su sorunu

SASKİ Taraklı’nın su yetmezliği sorununu çözüme kavuşturmak için açtığı yeni su kuyusunu devreye aldı. Devreye alınan su kuyusuyla birlikte Taraklı’da su yetmezliği nedeniyle yaşanan su kesintileri çözüme kavuşmuş oldu.

Sakarya'da su faturalarında yeni dönem

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte su faturalarındaki Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) artışının uygulanmayacağını ve aynı zamanda kademeli tarifenin sona ereceğini duyurdu.

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 35 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda Geyve ve Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Sakarya Taraklı'ya yeni saha müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taraklı ilçesine kazandırılacak olan spor yatırımının ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları'nda 700 ön talep toplandı!

Taraklı Belediyesi’nin ilçe genelinde yaşayan vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla başlattığı projeye vatandaşlardan yoğun ilgi geldi.

TOKİ Sakarya Taraklı'da teslimler başlıyor!

Sakarya Taraklı 96 adet konut projesi dahilinde sözleşme imzalayan konut hak sahibi teslim işlemleri; 01 - 09 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sakarya Taraklı su sorunu Haberi

Sakarya Taraklı su sorunu


SASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Taraklı ilçesinde yaşanan su yetmezliği sorununun açılan yeni su kuyusu ile çözüme kavuşturulduğu belirtildi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Taraklı’nın su yetmezliği sorununu çözüme kavuşturmak için açtığı yeni su kuyusunu devreye aldı. Devreye alınan su kuyusuyla birlikte Taraklı’da su yetmezliği nedeniyle yaşanan su kesintileri çözüme kavuşmuş oldu. SASKİ’den yapılan açıklamada, “Yaşanan kuraklığa bağlı olarak bazı bölgelerimizde su yetmezliği sorunları yaşanmaktaydı. Bu sorunların çözümü için Genel Müdürlüğümüz tarafından birçok çalışma gerçekleştirilmektedir. Sorunlara kısa ve uzun vadeli yaklaşımlar ile çözüm üretilmektedir. Taraklı bölgesinde yaşanan su yetmezliği sorunun çözümü için kısa vadeli olarak yeni bir su kuyusu açılarak devreye alınmıştır. Bölgenin su sorununu 2050‘li yıllara kadar çözecek uzun vadeli ve kesin çözümler için yürütülen çalışmalar...