26 / 04 / 2024

Sakarya Univa Student Residence

Sakarya Univa Student Residence

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinde lansmana özel bir kampanya başlattı.

Erkanlı Grup Univa Student Residence'a rekor ön talep!

Sakarya'da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup projeye Türkiye genelinden bir ayda 3 binin üzerinde ön talep aldı.

Sakarya Univa Student Residence’a rekor ön talep geldi!

Erkanlı Grup Univa Student Residence’a Türkiye genelinden 3000’nin üzerinde ön talep aldı. Tapulu olarak satılan UNIVA öğrenci evleri, 8 yıl gibi kısa dönemli amortisman süresi ile cazip bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan tam not aldı.

Sakarya Univa Student Residence satışta!

Sakarya Univa Student Residence satışa çıktı. Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, "Proje sadece Sakarya ile sınırlı kalmayacak." dedi.

Erkanlı Grup kira garantisiyle öğrenci evi yapacak!

Erkanlı Grup Sakarya’da inşa edecekleri kampüs öğrenci yurdu projesinde ön talep toplamaya başladı. Sakarya Univa Student Residence isimli proje için 126 milyon lira yatırım yapılacak.

Univa’nın ticari alanları satışa çıktı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’nın Sakarya’daki ilk projesinde yer alan ticari alanların satışı başladı. Univa, aylık 1.900 liralık taksitlerle yatırımcı olma fırsatı sunuyor.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Univa Kocaeli telefon!

Univa Kocaeli telefon numarası haberimizde yer alıyor. ''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan projede satışlar devam ediyor. 

Univa Kocaeli fiyatları!

Univa Kocaeli fiyatları haberimizde yer alıyor. ''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan proje 786 yatak kapasitesine sahip.

Univa Kocaeli projesi!

''Sakarya'dan sonra şimdi Kocaeli'de'' sloganıyla tanıtılan Univa Kocaeli projesi Kocaeli Üniversitesi'nin hemen karşısında yer alıyor.

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

Univa'nın son 120 öğrenci evini Ürdün’deki yatırımcılar aldı!

Tek seferde en büyük yabancı yatırımı çeken Univa Sakarya’daki tüm öğrenci evleri satıldı. Univa'nın son 120 öğrenci evini Ürdün’deki yatırımcılar satın aldı..

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

Univa Student Residence’ta 990 TL'ye yatırım fırsatı!

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinde lansmana özel bir kampanya başlattı.

Gayrimenkulde ev alma yurt al dönemi başladı!

ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesiyle gayrimenkulde “ev alma yurt al Dönemini” başlattı.

Öğrenci evlerine yabancı markajı!

Erkanlı Grup, geçtiğimiz yıl Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Sakarya'da Univa Student Residence adıyla tapulu olarak satılan öğrenci evi projesini geliştirdi. Projeye yabancı yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.

Univa Student Residence Sakarya fiyatlar!

Univa Student Residence Sakarya fiyatları 123 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor...

Sakarya Univa Student Residence Haberi

Sakarya Univa Student Residence


Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinde lansmana özel bir kampanya başlattı. 126 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen ve Türkiye’de İstanbul’dan Arap yarımadası ve  Avrupa’ya uzanan bir coğrafyadan ön talep toplayan projeden, 36 bin TL’lik peşinat ve 3 yıl vadeli 990 TL’lik ödeme planı ile öğrenci evi sahibi olabilmek mümkün. Gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım enstürmanının öncülüğünü üstelenerek  “Ev alma yurt al” dönemini başlatan projenin lansmana özel peşin fiyatı ise, 123 bin 500 TL.


Türkiye’nin lokomotif sektörleri arasında ilk sırada yer alan gayrimenkul sektöründe, giderek artan rekabet nedeniyle yeni yatırım enstrümanlarına ihtiyaç duyuluyor. Sektöre kazandırdığı projeler ile alanında öncü bir yaklaşım...