26 / 04 / 2024

Sakarya Unkapanı proje inşaatı ne zaman sakarya Unkapanı projesi son durum 

Sakarya Unkapanı proje inşaatı ne zaman sakarya Unkapanı projesi son durum 

Sakarya'ya yakın zamanda kazandırılacak Unkapı Meydanı için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce meydan inşaatı için yakın zamanda temel atma töreni yapılacağını dile getirdi.

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Proje İks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sakarya tarafından kuruldu.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Nef Arsa Sakarya 2022 lokasyon!

Nef Arsa Sakarya 2022 lokasyon bilgisine haberimizde yer verdik. Peki Nef Arsa Sakarya  nerde? İşte Nef Arsa Sakarya  2022 lokasyon bilgisi ve proje detayları...

Nef Arsa Sakarya güncel fiyat! 

Nef Arsa Sakarya güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nef Arsa Sakarya güncel fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Sakarya Unkapanı Meydanı projesinin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Unkapanı Meydanı’nda başlattığı yenileme projesinin temeli atma töreni gerçekleşti. 

Sakarya Unkapanı Meydanı'nın temeli atılıyor!

Sakarya'ya yakın zamanda kazandırılacak Unkapı Meydanı için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce meydan inşaatı için yakın zamanda temel atma töreni yapılacağını dile getirdi.

Sakarya Unkapanı Meydanı için düğmeye basıldı!

Sakarya Unkapanı Meydan projesi için çalışmalar başladı. Proje hakkında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yakın zamanda inşaat temellerinin atılacağını belirtti. 

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Sakarya Şehir Hastanesi'ne start verildi!

Sakarya'da yapılması planlanan 1000 Yataklı Şehir Hastanesi'nin proje ihalesini kazanan firma belli ortaya çıktı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara başlayıp hastane projesine başladı.

Sakarya Erenler'de 144 konut hak sahibine teslim edildi!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde belediye tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaatına başlanılan 4 bin konutun yapımı tamamlandı. Proje kapsamında 144 konutun teslimi gerçekleşti.

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya Unkapanı proje inşaatı ne zaman sakarya Unkapanı projesi son durum  Haberi

Sakarya Unkapanı proje inşaatı ne zaman sakarya Unkapanı projesi son durum 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Unkapanı Meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1.500 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek yeni meydan ve yer altı şadırvanı ile bölge yeni bir yaşam alanına sahip olacak. Sakarya’ya daha iyi hizmet edebilmek adına durmaksızın çalıştıklarını ifade eden Başkan Yüce, projenin Sakarya’ya ve bölgeye hayırlı olmasını temenni etti.

Vatandaşlarımız için çalışıyoruz 

Proje tamamlandıktan sonra şehre farklı bir soluk kazandıracaklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Vatandaşlarımızın şehir hayatı içinde durup dinlenebilecekleri, nefes alabilecekleri alanları onlara kazandırmak adına durmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Proje için ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık bin 500 metrekare alanda tamamlanacak Unkapanı Meydanı’nda vatandaşlarımızın ihtiyaçları için yer altı şadırvanı da inşa edeceğiz. Yakın bir zamanda projemizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çalışmalar sürüyor 

Fen...