19 / 04 / 2024

Sakarya Yenikent MYO projesi için ihaleye çıkılacak

Sakarya Yenikent MYO projesi için ihaleye çıkılacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesine müjdesi verilen Meslek Yüksek Okulu Projesi ile ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Başkanın açıklamaları...

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya'da kent yatırımları hızla sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent bölgesinde hayata geçirilen projelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Camili Park’ın inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada Yenikent Meslek Yüksekokulu karşısında inşa edilen Camili Park’ın tamamlandığını söyledi.

Sakarya Yenikent'in yıldızı parlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre yeni yıl hediyesi olarak duyurduğu Karaman Park projesinde meclis onayının alındığını sosyal medya hesabından duyurarak sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Meslek Yüksekokulu'nda son rötuşlar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Camili’ye kazandırılan Meslek Yüksek Okulu (MYO) projesini Sakarya Üniversitesi (SAÜ) yönetimi ve Büyükşehir kurmayları ile birlikte inceledi.

Sakarya Meslek Yüksekokulu Camilli'ye taşınıyor!

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu, 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle Camili’ye taşınıyor. Sakarya MYO, 12 bin metrekare kapalı alandaki iki blokta eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecek.

Sakarya Yenikent’in beklenen projesinde imzalar atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi ile terfi merkezlerindeki koku sorununu çözecek projenin sözleşmesini imzaladı.

Sakarya Sapanca ve Yenikent üniversiteye kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Meslek Yüksek Okulu’nu Yenikent bölgesine taşıyacak olan projede devam eden çalışmaları inceledi.

Sakarya Yenikent'e yeni projeler gelecek!

Başkan Toçoğlu, “Bu bölge için sosyal projeler ürettik; altyapı ve fiziki projelerdeki atılımlarla üst yapıdaki tüm bu yatırımlarımızı destekledik.

Sakarya Meslek Yüksek Okulu, Yenikent'e taşınıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesinde Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) dönüştürülecek binalarda yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Toçoğlu, MYO projesinin Yenikent'e prestij kazandıracağını söyledi.

Sakarya Yenikent Meslek Yüksek Okulu Eylül'de tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Meslek Yüksek Okulu’nun (MYO) bazı bölümlerini Adapazarı Camili bölgesine taşıyacak projede gelinen son noktayı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Sakarya Yenikent MYO projesi için ihaleye çıkılacak Haberi

Sakarya Yenikent MYO projesi için ihaleye çıkılacak
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesine müjdesi verilen Meslek Yüksek Okulu Projesi ile ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. 


Toçoğlu, “SAÜ Rektörümüz Muzaffer Elmas’la konuyu görüştük, MYO’nun Yenikent’e taşınması konusunda gerekli çalışmayı başlatıyoruz. Bölgedeki kalıcı iş yerlerinin düzenlenmesi için Mart ayında ihaleye çıkacağız. Şu anda ekibimiz uygulama projesini hazırlıyor. Kısa süre içerisinde proje tam olarak netlik kazanacak. İhalenin ardından ise derhal tadilat çalışmaları başlatılacak. İş yerleri dönüşüme tabi tutulacak. Yenikent’e müjdesini verdiğimiz gibi üniversitemiz işbirliğiyle MYO’yu yeni yerleşim bölgemize taşıyacağız. Büyükşehir olarak kalıcı iş yerlerindeki dönüşümü tamamlayacak; bu binaları üniversitemize tesis edeceğiz. Daha önce de ifade ettik; MYO’nun Yenikent bölgesine kazandırılması bölge için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak bu bölgede birçok yatırımı hayata geçirdik. Hemşerilerimize...