19 / 04 / 2024

Sakarya yol projeleri

Sakarya yol projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin tamamında tüm hızıyla devam eden ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarına bir yenisini daha ekleyeceklerini açıkladı.

Sakarya'ya yeni bulvar müjdesi!

Başkan Toçoğlu, “İnşallah kısa süre içerisinde altyapısı, yaya yolları, aydınlatma sistemi ve çevre düzenlemesiyle beğeni toplayacak yeni bir bulvarı daha şehrimize kazandıracağız. Sakarya’ya hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Sakarya yol projeleri Haberi

Sakarya yol projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin tamamında tüm hızıyla devam eden ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarına bir yenisini daha ekleyeceklerini açıkladı. Serpan 7. Cadde olarak bilinen güzergahta yeni bir bulvar çalışması başlattıklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, 600 metre uzunluğundaki yeni arterde çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Yeni projenin detaylarını da paylaşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Tunatan Kavşağı’ndan Soğuk Su Sokak’a oradan da Kampüs hattına uzanacak 7. Cadde için yeni bir bulvar çalışması projelendirdik. 600 metre uzunluğundaki arterin genişliğini 30 metreye çıkarıyor; bölgenin tamamını orta refüjle bölüyoruz. Kısa süre içerisinde başlatacağımız altyapı ve yağmursuyu çalışmalarının ardından yeni bulvarda modern ışıklandırma sistemi de kuracağız. Çevre düzenlemelerinin ardından Serpan’a yakışır bir projeyi daha hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Kısa süre önce yine Serpan bölgemizde...