18 / 04 / 2024

sakarya yolları

sakarya yolları

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Sabah saatlerinde 132 köy yoluna yoğun kar yağışı ve olumsuz havanın etkisi ile ulaşım sağlanamıyordu. Ekiplerimizin koordineli çalışması ile 57 köy yolu ulaşıma açıldı” dedi.

Sakarya'da yollar yenileme çalışmasıyla genişletiliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir çalışma daha hayata geçiriliyor. Esnafın isteği doğrultusunda Yuvam ve Şal Sokak’ta gerçekleştirilen projenin bir benzeri de Dar Sokak’ta uygulanıyor.

Sakarya'da 2023'ün ilk yarısında üretilen her 5 araçtan 4 tanesi dünya yollarında!

Sakarya'da 2023 yılının ilk yarısında üretilmiş olan 129 bin 416 aracın yüzde 81,1'ine denk gelen 105 bin 21 tanesi yurt dışına gönderildi.

Sakarya'nın yeni projelerine Büyükşehir Meclisi onayı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada bisiklet ve yürüyüş yollarıyla sosyal yaşantıya katkı sunacaklarını söyledi.

Osmangazi'de yeni imar yolları açılıyor!

Osmangazi’de planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden Demirtaş bölgesinde yepyeni bir yaşam alanı ortaya çıkıyor. İmar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Bursa Demirtaş'ta imar yolları açılıyor!

Bursa Osmangazi'de imar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Malatya Darende'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve Hekimhan’a bağlanan Başkaya-Üçpınar-Sakarya grup yolunda asfaltlama çalışmalarında sona yaklaştı.

Sakarya'ya ulaşımı rahatlatacak yeni yollar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve kavşak çalışmalarını inceledi.

Sakarya'da grup yolları çalışmaları tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki ziyaret programı kapsamında farklı ilçelerde görevli muhtarları Büyükşehir’de misafir etti.

Sakarya Ferizli yolları asfaltlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde başlattığı asfalt çalışmalarına Ferizli’de devam ediyor. Bu kapsamda Ferizli’de bulunan Nalköy, Ceylandere ve Kusça mahalleleri grup yollarında asfalt serim işlemleri sona erdi.

Sakarya’nın tüm caddelerinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da her alanda yaşanan değişim ve dönüşüme şehrin deforme olan yollarının gölge düşürmesine müsaade edemezdik. 16 ilçemizde, Sakarya’nın tüm caddelerinde dönüşüm başlıyor" dedi

Sakarya'nın yolları yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Fen İşleri’nde görevli çalışanlar ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Toçoğlu, “Yeni bir asfalt dönemine giriyoruz. Sakarya’nın 16 ilçesinde kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceğiz" dedi

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yatırım müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adapazarı ilçe merkezindeki ana yolları yenileyeceğiz. Asfalt sorununu çözeceğiz. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte yol çalışması başlatacağız” dedi.

Sakarya Serdivan modern görünüme kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Serdivan altyapısıyla, yeni bulvar ve duble yollarıyla modern bir görünüme kavuşuyor, Serdivan’a önemli projeler kazandırdık. İlçemiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

sakarya yolları Haberi

sakarya yolları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, il genelinde devam eden karla mücadele çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oktar, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin şehir genelinde kapanan köy yollarına yönelik başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah saatlerinde 132 köy yoluna yoğun kar yağışı ve olumsuz havanın etkisi ile ulaşım sağlanamıyordu. Ekiplerimizin koordineli çalışması ile 57 köy yolu ulaşıma açıldı” ifadelerini kullandı.


Azami Çaba Gösteriyoruz

75 köy yolunu ulaşıma açmak için eşgüdümlü çalışmaların devam ettiğini de kaydeden Oktar, “Karla mücadele konusunda şehir genelindeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için tüm ekiplerimiz azami bir çaba gösteriyor. Yol açma çalışmalarının yanı sıra, muhtemel don olaylarına karşı da önlemlerimizi alıyoruz. Karla mücadele ekiplerimiz...