25 / 04 / 2024

sakaryaya AGORA AVMmi açılacak

sakaryaya AGORA AVMmi açılacak

Odak Group Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral, Agora Adapazarı AVM'nin 28 Mayıs'ta açılacağını söyleyerek, "Kentin yenilikçi yüzünü yansıtan alışveriş merkezi olacağız" dedi.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Gönülcan tarafından kuruldu.

Tavuk Dünyası Sakarya'daki 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası, Sakarya'daki 3. şube yatırımını hayata geçiriyor Tavuk Dünyası Agora AVM’de yeni bir şube açtı.

İzmir Kemeraltı-Agora-Kadifekale çekim merkezi olacak!

Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kamu, sivil toplum ve özel sektörden toplam 123 ortağa sahip olan Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş., 252 hektarlık Kemeraltı-Agora-Kadifekale bölgesinin "çekim merkezi" haline getirilmesi için çalışmalara başladı.

Agora'yı kuşatan çarpık yapılar yıkıldı!

2 bin yıllık Agora'yı kuşatan çarpık yapılar, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılarak birer birer temizlendi.

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Boyner, Agora AVM'de mağaza açtı!

Boyner yeni mağazasını Antalya Agora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Boyner'in yeni mağaza konsepti büyük beğeni topladı. 

Agora Antalya AVM bugün açılıyor!

Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bugün Antalya'da açılıyor.  Adını antik çağdaki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen 'Agora'dan alan AVM, Antalyalılar ile bugün buluşacak. 

Kadifekale-Agora-Kemeraltı aksı yeniden ayağa kalkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadifekale-Agora-Kemeraltı tarihi aksını yeniden ayağa kaldırıyor.

Agora Antik Kenti'nde restorasyon başladı!

İzmir'de yer alan tarihi Kemeraltı Çarşısı'na ismini veren Agora Antik Kenti içinde bulunan kemerlere iskeleler kuruldu, restorasyon çalışması başlatıldı.

Agora AVM satılmayacak!

Agora Alışveriş Merkezi'nin satılma, yerine hastane yapılması gündemde. Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Haşan Noyan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Agora AVM yılbaşında açık mı?

Agora AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM yılbaşında açık mı? Agora AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Agora AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

sakaryaya AGORA AVMmi açılacak Haberi

sakaryaya AGORA AVMmi açılacak

Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmetin öncüsü olan Agora İzmir Alışveriş Merkezi, bu yıl 12'inci yılını kutlamanın gururunu yaşıyor. Agora Alışveriş Merkezi'nin kalitesini farklı illere taşımak ve bölgeye değer katmak amacıyla, zincirin ikinci halkasını Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi olarak 28 Mayıs tarihinde Sakarya'da "Agora Adapazarı'nda Hayat Var" sloganıyla gerçekleştirerek büyümeye devam edecek. 


Yenilikçi markalar 

Adını Anadolu Medeniyetleri'nde Antik Çağ'daki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen 'AGORA'dan alan Agora Alışveriş Merkezi, 2003 yılında hayata geçirdiği Agora İzmir Alışveriş Merkezi, açıldığı tarihten bu yana 12 yıldır moda ve eğlence anlayışının en dinamik ve yenilikçi adresi olmaya devam ediyor. 

30 yılı aşkın inşaat tecrübeleri, 12 yılı aşkın alışveriş merkezi geliştirme ve yönetim bilgilerini birleştirerek, perakende sektörünün önde gelen, yenilikçi markalarıyla İzmir'de süregelen iş ortaklığını Adapazarı'nda da...